香港龜友論壇

查看: 1055|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

急要!!收30-50寸的爬箱

樓主
急要,因之前被ChinG放飛機,但龜以買,所以急需爬箱!!希望ChiNG有不用的能讓出!因本人是學生,沒有車!太遠的地方,我可能沒法交收(住旺角附近)
有意ChiNGwhatsapp或者Pm!!謝謝

MY TEL IS 94089180
沙發
你可以買個大膠箱用住先啦,膠箱又不會太貴
回復

板凳
日本城有隻矮身既膠箱幾好用(30"長15"闊6.5"高) 都係一舊有找
回復

地板
我得個24吋箱咋,幫你唔到,咩龜嚟架,或者考慮下先賣左佢先
回復

karl0513 發表於 2013-8-20 23:23
日本城有隻矮身既膠箱幾好用(30"長15"闊6.5"高) 都係一舊有找

有無再大D架?
回復

回復 xeno_龜迷 的帖子

矮身箱好似得呢隻最大....其他果啲太高身,通風唔太好
以前IKEA有隻都係咁上下SIZE但係闊啲既,而家唔知點解冇左
回復

xeno_龜迷 發表於 2013-8-20 22:57
急要,因之前被ChinG放飛機,但龜以買,所以急需爬箱!!希望ChiNG有不用的能讓出!因本人是學生,沒有車!太遠的地 ...

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=85727
回復