香港龜友論壇

查看: 2671|回復: 35
打印 上一主題 下一主題

含淚半賣半送水龜用品

樓主

各種龜龜用品,希望能夠留給有需要的人。全部都平價賣出,全部用品都已經進行清洗,保證潔淨感謝大家支持, 許多物品已經有有心人接收了, 餘下這些,希望都可以有人睇得上眼啦, 謝謝!

1. 潛濾全套 $50

3. 燈架連日光燈60W燈膽 $80

8. A+ 龜病治療劑 $20

(部份字眼抄自JoeK)
本人不求錢,只求有緣對龜龜有心人。

如能在紅磡或觀塘鐵路站交收者優先

PM 時請說明要什麼

如無意者請勿騷擾,留給真正有需要的人 !

已賣
2. 磁石浮台 $20 (sold)
4. 健維他濃縮液(全新) $50 (sold)
5. Zoomed 幼龜龜糧, 只食左5% $30 (sold)
6. REPTOBOOST 只用過一次 $45 (sold)
7. 蝦 $10 (sold)
9. 不知名龜糧 (sold)
10. 溫度計X2 (sold)

沙發
為何要含淚高興才是因為你的善行令到很多龜龜受惠其實有部分都啱我用都是留番比有需要的愛龜人仕
回復

板凳
回復 sandylau0423 的帖子

Sandy 妳好, 我家有八隻水龜, 我希望要以下物品

第5.    ZOOMED 幼龜龜糧  30蚊
第6.    REPTOBOOST  45蚊
第9.   不知名龜糧 (送)
第10  溫度計x2 (送)

謝謝你, 我可以在觀塘站交收, 請電5408 9614, 已pm, thank you
回復

地板
602151 發表於 2013-6-22 18:00

哈哈龜龜有福了

希望樓主肯賣俾我啦,我果八隻仔女好食得  發表於 2013-6-22 18:16
回復

我要磁石浮台及燈架連燈, pls phone 96800838
回復

請問電解粉有幾多G?
回復

回復 602151 的帖子

師姐..咁你D龜龜食唔食綠色一條條果D糧架...我果兩隻衰野唔食...我比你都OK架@@

回復

我想要蝦同不知名龜糧 邊到都去到^^
回復

lishuikuen 發表於 2013-6-22 18:37

師姐..咁你D龜龜食唔食綠色一條條果D糧架...我果兩隻衰野唔食...我比你都OK架@@

食呀,除咗隻斑龜之外,其他7個仔女乜糧都食,請賜電5408 9614,先跪謝C妹妳
回復

你電話飛在去留言@@

不過我過幾日會落荃灣...你住邊頭..邊到對你冇咁遠
回復

lishuikuen 發表於 2013-6-22 18:37

師姐真支持環保功德無量

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
602151 + 2 功德無量

查看全部評分

回復

回復 龜大仙 的帖子

好像呢兩個月內買既...咁買左剩係玩在無幾條..放係到唔食又浪費又哂位.不如送比人好過啦

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
602151 + 2 功德無量

查看全部評分

回復

lishuikuen 發表於 2013-6-22 18:56
回復 龜大仙 的帖子

好像呢兩個月內買既...咁買左剩係玩在無幾條..放係到唔食又浪費又哂位.不如送比人好過 ...

回復

第5.    ZOOMED 幼龜龜糧  30蚊
第7.    蝦10蚊
第9.   不知名龜糧 (送)
第10  溫度計x2 (送)

謝謝你, 我可以在觀塘站交收, 請電5410 5088
回復

回復

想買蝦乾比我隻木紋龜食, 如未賣, 留給我丫, 請 pm 我如何交收
回復

潛濾是否放在缸內浸過黑色殼抽取污物?
我想要又無得試!
回復

lishuikuen 發表於 2013-6-22 18:51

你電話飛在去留言@@

噢....我呢度又收唔到電話了...
我住黃大仙,不過我去邊到都ok, 最緊要方便C妹妳
回復

咁24號丫.. 下午4點...荃灣..我只係識去中峰同埋如心廣場.....你OK嗎?
回復

lishuikuen 發表於 2013-6-22 19:27

咁24號丫.. 下午4點...荃灣..我只係識去中峰同埋如心廣場.....你OK嗎? ...

我ok, 你係搭地鐵去? 定係搭巴士去??
回復