香港龜友論壇

查看: 1936|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

電玩動漫展

樓主
依家講應該是說昨天去電玩動漫展. 出其的少人, 連隊都不用排, 一家人輕輕鬆鬆行足一整天, 真係多得個風球
沙發
有冇影d相呢?
不如post d比大家睇下
回復

板凳
diudiudiu龍 發表於 2011-7-30 04:50
有冇影d相呢?
不如post d比大家睇下

影左幾個小時相, 真的手都軟
回復

地板
今日去左,1000-1740  回家中。
回復

入場費太貴了,唔會去, 幾年前陪人去過一次, 冇乜特別野想買.......可能我唔會追睇漫畫?!
回復

old100200300 發表於 2011-7-30 23:14
入場費太貴了,唔會去, 幾年前陪人去過一次, 冇乜特別野想買.......可能我唔會追睇漫畫?! ...

今年d一元,兩元扭旦質數較好, 我們一家齊齊扭, 好像不用錢一樣, 超過引, 一般都要5至15元的旦, 祇須一元,兩元就有, 扭多幾拾個就回審門票錢
回復

回復 rockybaby 的帖子

今日報紙都有報導,有人扭左40幾個....而家出面D扭蛋真係貴到驚人,仲要質素差左好多, 整得冇以前咁靚...以前5蚊果D加到好似6蚊定7蚊, 10蚊果D要12蚊....YEN好貴...
回復

old100200300 發表於 2011-7-31 00:51

今日報紙都有報導,有人扭左40幾個....而家出面D扭蛋真係貴到驚人,仲要質素差左好多 ...

我一家人扭了二百元到, 都係雜中在一. 二元個種, 有些可以雜齊一套, 不過又係比我老婆破壞, 成日要走不比我們玩過痛快, 女人都是這樣
回復

有時一兩蚊玩玩下唔覺, 會玩左好多....好似"擲彩虹" 就係!!

你會唔會儲齊一套自己玩, 定係賣比人?

唔好怪你老婆, 佢持家有道先唔比你地玩咁多, 但係一兩蚊一個真係好抵玩, 平時要5蚊10蚊UP, 而家D野真係貴!!
回復