香港龜友論壇

查看: 1989|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

這也不過份...我不知怎樣在這社會生活(新聞分享)

樓主
服左個律師可以講得出喱句...是人不是?/ 佢個女比人咁搞佢會點??仲唔告到佢甩褲??人唔係咁做嫁.....#$%^&*()
http://hk.news.yahoo.com/12%E6%A ... 9%82-212017718.html
沙發
個被告 不是男的嗎?
回復

板凳
回復

地板
欺凌呢d野我好熟悉/.\我都估到又系果d十幾歲既o靚妹做
人就系甘嫁喇 自私 個律師根唔識系其他人角度捻 無_用 死左去算啦
回復

回復 mametchi 的帖子

律師只係為$啫  點會識分對錯
回復

kin611 發表於 2012-5-8 23:20
服左個律師可以講得出喱句...是人不是?/ 佢個女比人咁搞佢會點??仲唔告到佢甩褲??人唔係咁做嫁.....#$%^&*( ...

律師唔係正義超人,佢係食君之祿,解君之憂....唔好睇到律師真係好偉大
如果真係咁偉大,陳風水神早食緊皇家飯,仲邊到可以咁抵死呻窮
回復

EV-DAY 發表於 2012-5-8 23:35
回復 mametchi 的帖子

律師只係為$啫  點會識分對錯

唉甘就食屎啦......
回復

啊橙 發表於 2012-5-8 23:37
律師唔係正義超人,佢係食君之祿,解君之憂....唔好睇到律師真係好偉大
如果真係咁偉大,陳風水神早食緊 ...

風水神 其實幾慘(指 遺粥)  男歡愛愛 人證簽名失憶 差人不評真偽 佢張紙 九成真
要怪祗有怪 人格形像問題 再加‧‧啲啲 少少  政治影響 啦
時也  命也

回復

頭先先係yahoo 睇完呢個新聞, 律師收得人$$就要幫個客辯護ga la
但係我覺得呢班"小朋友"真係好不知所謂!!

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
dickyck + 1 係呀!佢地過多幾年不得了

查看全部評分

回復

回復 kin611 的帖子

對5住 師兄 原諒俄講句 個被告 個look 同你 有啲似
回復

個律師覺得射水唔過分,但打完官司唔過水就十分過分!

係呀....阿梅媽輸左冇錢比都比人告破產...........  發表於 2012-5-9 09:19
回復

回復 啊橙 的帖子

睇邊D啦...維權律師 我相信佢係有使命感..為不公義發聲...真心向他們致敬...
回復

回復 +蜜糖寶寶+ 的帖子

其實我好憎佢地既阿MA果D...D子女做錯咁大件事..仲要唔比D記者影??/點解仲要維護佢地??養不教 父之過....

仲有個肥肥地既親友 喺旁邊 猛笑  發表於 2012-5-9 20:59
回復

回復 EV-DAY 的帖子

咁比面阿...係你都PM我講啦...陣間我比人封殺OR 針對嫁(講笑)
回復