香港龜友論壇

查看: 2399|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

一對黃緣分居了

樓主
原本由女友處接回寄養了一年的黃緣女跟新買來的黃緣公同居,但只是兩星期便婚姻失敗,女咬了公的面一口,結果要把女的送回去。

評分

參與人數 3威望 +21 收起 理由
KPS + 1 正!
shitu + 10 多謝分享
sing1544 + 10 精美相片

查看全部評分

沙發
你隻老虎乸咁兇惡嫁!正宗典型港女風範。
回復

板凳
回復 龜BB 的帖子

我幫隻公塊面塗了雲南白藥,三曰左右結蕉。好有效

雲南白药不可碰到其眼精,用龜康寧安全啲。  發表於 2012-3-26 22:38
回復

地板
右手邊果隻好熟面口WOR~
係咪同之前個壇既師兄入GA~?
回復

回復 龜仙人 的帖子

兩隻都是購自此壇,右邊細隻的是女,上年買的,左邊是買了近一個月
回復

好兇狠的寶島美女
回復

回復 KPS 的帖子

你的黃緣們有冇互片?
回復

龜BB 發表於 2012-3-26 22:18
你隻老虎乸咁兇惡嫁!正宗典型港女風範。

哈.......十足好似我家只石金女, 典型老虎乸咁兇惡, 最初佢地有行埋沖動, 2星期後見有幾次咬住你只仔只手來thing. 又起飛腳, 搞到你條仔冇哂引, 我幾驚我條女會掩左你條仔.冇啦! 比佢地多的空間佢睇點.條女上左水.
條仔見到我新入的齒緣女, 在水盆圍住只緣女出出轉, 希望佢地搞野成功. 有新突破.
回復

花王 發表於 2012-3-28 21:15
哈.......十足好似我家只石金女, 典型老虎乸咁兇惡, 最初佢地有行埋沖動, 2星期後見有幾次咬住你只仔只 ...

花王兄,我想問石金公幾多 cm 可交配 ga,而石金母幾多 cm 至會生蛋呢
回復

石金女要養超過10年才算成孰會生蛋, 所以冇人會放超過10 年的石金, 公養超過6年都可以交配,我只女養左17年啦!
回復

地獄火 發表於 2012-3-28 21:42
花王兄,我想問石金公幾多 cm 可交配 ga,而石金母幾多 cm 至會生蛋呢

犀利哥,你好似放緊好多龜, 水, 陸, 箱龜都有.養個只放個只......
回復

花王 發表於 2012-3-28 22:27
犀利哥,你好似放緊好多龜, 水, 陸, 箱龜都有.養個只放個只......

5 該哂花王兄,我放緊好多龜 5 係全部都會賣,如賣星,會入緣,如賣石金,會入圖畫,如此類推,所以冇特定一定要賣,只不過清龜出位後才考慮入乜,其實石金仲諗緊放 5 放好,我有 5 隻石金係手,有隻金頭黃殼母未 show 過出 lai tim
回復