香港龜友論壇

查看: 11484|回復: 117
打印 上一主題 下一主題

原來好聲好氣講野,喺唔得既

樓主
買我楓葉果位師兄,好聲好氣同佢傾,我都話咗我會賠,佢仲要吵?話我喺畜生?依家喺埋好聲好氣講野唔得既?
沙發
冷靜
回復

板凳
有火鳥 !
食花生 !
回復

地板
由頭到尾,我幾時又話過我唔賠,請問?黎幾日考試,唔喺咁多時間用電腦,唔喺唔覆,依家又話咩後果自負,咩咩咩,
回復

回復 工友 的帖子

笑左了=]

食花生=]
回復

佢講事實姐 樓主唔洗甘火
回復

食住花生等睇戲

不能同意更多`  發表於 2011-11-1 21:14
回復

甘你即系賠定唔賠,幾時賠先,會唔會系你有問題,人哋先會甘火啊?  食花生先!
回復

p001d001 3 小時前
如果你到今晚都唔覆我交代清楚....後果自負!!!
. p001d001 2 小時前
限時係今晚10點唔好話我唔比足夠時間你我見到你最後登錄時間係幾時唔好扮唔知總之你愈唔理我我就愈搞大件事!!!
. toby87987808 1 小時前
你想我點交代件事情呢?喺埋要比返錢你呀?
. p001d001 1 小時前
係…你講到你唔養龜…我好樂意接手刀旦…作為賠償
. toby87987808 1 小時前
兜咁大個圈,就系想要賠償呀嘛,遲小小,依家未有閒錢住.
兜咁大個圈?哈...好笑你份人都幾好笑嫁WOR講完大話呃我買隻病龜仲要話我?仲遲?遲到幾時?
再唔係唔好比番錢我囉...我搞大件事咁解
總之十點前傾唔掂數..我就開始行動
. toby87987808 半小時前
哥哥,賣比你之前喺點樣既,你自己睇過,ok?
邊有人買龜,跟住死咗就要拿返錢呢?你問問樓下阿伯啦
件事搞大?點搞呢?
請問只楓葉死咗,我喺埋都要搵返賣楓葉果個人?
只龜照顧不周喺我唔岩,
冇人逼住你買?ok?果日我學界差D遲到,
搞大件事,呵呵,唔好咁幼稚....
. p001d001 半小時前
哈哈…ok
記住一樣也,世界上電腦勁既人唔喺得你一個.
睇下點電腦神童
依家要挾呀,?缺錢?
我係黑衣黎…岩岩送左啲錢俾畜生買屎食…搞到一蚊都無
原來喺咁,你果三日冇對只龜做咩掛?
. p001d001 28 分鐘前
我想問你問黎做咩…你咁嘅無賴會肯賠?甪埋啲大話咁嘅大話博我同情呃我買…
. p001d001 27 分鐘前
我想問你問黎做咩…你咁嘅無賴會肯賠?甪埋啲大話咁嘅大話博我同情呃我買…
. toby87987808 26 分鐘前
我賣龜既時候冇講大話,ok?
. toby87987808 26 分鐘前
我會陪,但系我唔喺依家.
. p001d001 21 分鐘前
我想問你問黎做咩…你咁嘅無賴會肯賠?甪埋啲咁嘅大話博我同情呃我買…如果你想話佢地係畜生…唔好意思…係我眼中有啲人更似畜生
. p001d001 20 分鐘前
幾時
. toby87987808 20 分鐘前
依家唔喺搵你吵架,你要吵.ok/.我唔會再覆,好聲好氣講野.,原來喺唔得既
. p001d001 16 分鐘前
你可以唔覆…橫店我無諗過你會咁順攤賠俾我…後果自負喇下
.toby87987808 14 分鐘前
    仆你個街呀,岩岩同你好聲好氣講野,你唔燃聽,由頭到尾我幾時有話果唔燃賠比你呀?好好講,你自己又喺度扮燃嗮len樣,來來去去都喺後果自負,你可唔可以成熟小小呀/?大家等住來咯,電腦勁大燃嗮喺埋家下,我聲明,我有好好同你講個野,你自己眼有屎睇唔明,大不了講D留言打嗮上去咯.睇睇大家點講,

p001d001 11 分鐘前
    同埋話你知…好多時啲龜都有七日內死左會賠…雖則唔係間間都有…但你撫心自問…你賣俾我果時係咩狀態…你話你無呃我…哈…
回復

toby87987808 14 分鐘前
    仆你個街呀,岩岩同你好聲好氣講野,你唔燃聽,由頭到尾我幾時有話果唔燃賠比你呀?好好講,你自己又喺度扮燃嗮len樣,來來去去都喺後果自負,你可唔可以成熟小小呀/?大家等住來咯,電腦勁大燃嗮喺埋家下,我聲明,我有好好同你講個野,你自己眼有屎睇唔明,大不了講D留言打嗮上去咯.睇睇大家點講,

p001d001 11 分鐘前
    同埋話你知…好多時啲龜都有七日內死左會賠…雖則唔係間間都有…但你撫心自問…你賣俾我果時係咩狀態…你話你無呃我…哈…

p001d001 8 分鐘前
    好丫…粗魯人
回復

做咩唔POST埋呢D.3.???  想誤導大眾?
回復

Post,喺你逼我既
回復

精彩ing.........
回復

第1,,,你利用我GE同情..話咩屋企人唔比你養..再賣唔出要掉左隻龜....第2...你自己都認左係自己照顧唔好...如果唔係隻野會咁快死...3日...係3日..可能真係會有EXTREME CASE  ..但你自己都認左喇....第3...你侮辱我...家陣邊個唔岩在先...我叫你賠錢...你賠唔賠一件事    我無錢先可以問你拎番D錢?  第4...潛水想逃避責任...打比你唔聽   PM你唔理   到我發哂火先肯理我....仲有最後....我同你傾計有無用過粗口?你呢?  無錯我有暗示你係畜生  點解呢...正正係你侮辱我在先...我認我講野有D過火....仲有你話還錢...又想誤導人?  遲D遲D....^_^  我都識講喇~遲D   你點樣對D龜  大家有目共暏嫁^_^
回復

wow
回復

第一:果幾日同屋企關係問題,我已經解釋過了,第二:我照顧得唔喺好好,前一日仲吃更野,3日.3日你做過咩?如果有問題點該唔搵我?第三,邊個串邊個先,自己睇真D,第四:如果我唔想解決問題,我依家就唔會喺度打咁多野,我話咗我考試,冇咁多時間用電腦,中文.....打比我,如果我接,分分鐘吵,你鍾意咁,我都冇辦法
回復

花生yummy~
回復

toby87987808 發表於 2011-11-1 21:30
第一:果幾日同屋企關係問題,我已經解釋過了,第二:我照顧得唔喺好好,前一日仲吃更野,3日.3日你做過咩?如果 ...

我絕對有按你GE教導去照顧隻龜...唔信POST埋比你睇囉^^  三日  邊個諗到自己隻龜會係3日內死?  同屋企關係差  養唔到龜  又唔見你賣哂所有龜^^?  仲第2日收忍者^^?  我仲見到你話換龜   清楚呢件事GE C兄一定知...最後  我見你今日有ON   但我琴日搵過你同你傾  你覆都唔覆!!!!!!   
回復

回復 p001d001 的帖子

佢唔吃野喺唔喺?點該你唔講呢?病黎D喺突發情況,艾滋都可以隱藏10年,明白?你又知我一定有龜喺度?簽名可以亂改,收忍者一事,大佬,唔通依家個世界唔可以幫人?忍者依家喺FD度,聽日影相比你睇埋...我再聲明一次,黎幾日考試,試問你一手拿筷子,一手拿碗,你仲可唔可以逗龜呢?
回復

toby87987808 發表於 2011-11-1 21:38
回復 p001d001 的帖子

佢唔吃野喺唔喺?點該你唔講呢?病黎D喺突發情況,艾滋都可以隱藏10年,明白?你又知我一 ...

我幾時有話佢唔食野?  佢有食蟲  ..但佢食左1條 就唔食   我以為佢飽  咪無繼續餵  點知 第2晚就死左   試問點問得切?  你話你比左個FD...好...影埋自己個樣WOR^^   唔係點知係咪真係你同你個FD...
回復