香港龜友論壇

查看: 1316|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

賣一隻有角質化既木紋龜

樓主
上手買家話係宏都拉斯木紋, 底甲長11cm到, 雌性.背部有少角質化, 問題唔大但要哂時間慢慢搣甩. 買入價750現放600
另外請各位小心[貧道]會員, 呢個人賣隻龜比我果時無提過有角質化, 仲用水浸住隻龜令角質化既地方看不出來, 擺明係想呃人, 大家小心唔好同佢交易

沙發
blue eyes~~~~~~~~~~~~!
回復

板凳
師兄有d興趣,因我有隻公,可否平d
回復

地板
又係呢個"貧道",我之前都中過招,樓主不妨到"投訴區"公開事件啦!
回復

chanman 發表於 2011-10-1 19:56
又係呢個"貧道",我之前都中過招,樓主不妨到"投訴區"公開事件啦!

師兄你又點領野呀? 最衰唔可以開人電話, 因為我見呢個人淨係開得一個POST, 好可能係分身
回復

殺生是美德 發表於 2011-10-2 21:55
師兄你又點領野呀? 最衰唔可以開人電話, 因為我見呢個人淨係開得一個POST, 好可能係分身 ...

佢send左個手機no.比我,聯絡時話hold我隻東非側頸並即晚交收,到約定時間佢竟然熄電話,中間我已打左十幾次並肯定佢係玩嘢,於是我等了十多分鐘就走,很氣憤,浪費哂d車錢同時間。
回復

chanman 發表於 2011-10-2 23:44
佢send左個手機no.比我,聯絡時話hold我隻東非側頸並即晚交收,到約定時間佢竟然熄電話,中間我已打左十 ...

唔係呃人就係放飛機
回復

殺生是美德 發表於 2011-10-2 23:58
唔係呃人就係放飛機

我早前已在"投訴區"開左佢名,樓主你都可在該區發表吓!免得再有網友中招!
回復