香港龜友論壇

查看: 2319|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

最新玩具!

樓主

圍欄已到貨,因所餘不多,請各位之前有話要的龜友留意 pm 或 whatapps!

兩天後沒有回覆作放棄論,因有很多後備龜友要!
回復

沙發
cys487980 發表於 2014-11-21 13:06
圍欄已到貨,因所餘不多,請各位之前有話要的龜友留意 pm 或 whatapps!

兩天後沒有回覆作放棄論,因有 ...

反應熱烈,100塊已全部聯絡上了!

龜友們全都是有誠信的,祇可向後備的龜友們說聲對不起了!

交收時先發覺,大部份龜友都是很年青!漸漸發覺自己太老了!
回復

板凳
回復 cys487980 的帖子

老當益壯 D龜仲要你照顧
PS:我有1巴 3黃耳 1雞龜 1雜草(向你要左6塊既年青人)
回復

地板
vvbb708 發表於 2014-11-21 22:34

老當益壯 D龜仲要你照顧

原來是靚仔哥哥,六塊可組合好多型狀了,希望你合用啦!

p.s. 乜我真係好老咩?要用老當益壯來—型容我!嗚嗚嗚……
回復

D板反轉用 D龜撞到都無甘驚 過左冬先用(D龜仔落緊暖管)
唔老啦 但你認老
我見你好似帶左D仔落黎玩?
回復

咁都俾你睇到,係呀!平時星期六、日放假有時間都會同細仔一齊去曬龜龜的!
培養他們從小便要愛惜生命,愛護小動物,從而對個人品格有所幫助!
我家小魔怪,靚仔嗎?
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=101389
回復