香港龜友論壇

查看: 1770|回復: 6

有關某位c hing既送野post同舉動疑問.

係有關呢位Qazwsx ching既,
有冇人可以為佢人格作澄清?

唔明點解佢送旦龜個 post過咁耐仲有人問仲有冇,

佢又有第二個post係送龜仔,講到龜仔有幾可憐,
佢出post我冇幾耐就inbox佢諗住幫下龜龜,
最後不了了之佢冇覆過我,都冇講話比邊個收養左,
但每個post都仲有人問佢仲有冇龜攞.

佢起同行賣家賣蚯蚓既post又會話人地唔好,
(佢話: 價錢我更平,質素我更好)
link:   http://mail.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=111836&extra=page%3D16
人地開post有Q&A,
link:  http://mail.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=111805&extra=page%3D16
佢比人地遲開post, 但又特登整個差唔多款既Q&A出黎,
link: http://mail.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=111821&extra=page%3D16

你話人地開post賣病龜賣二郎神又黑旋風留言話下佢我都覺得正常,
但係人地做生意你搞搞陣冇幫趁仲趁機 sell自已,
會唔會賤左少少呢?
如果我有講錯既話,我起度講聲唔好意思,我無心要去針對人,只係覺得佢既手段有d過份,如果有ching確實有收養到佢既龜,咁我都希望該位仁兄留言講聲,免引誤會.

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
EV-DAY + 1 舉動疑問

查看全部評分

回復

指定的主題不存在或已被刪除或正在被審核,請返回。

我睇一睇, 之前check過link禁到  發表於 2014-9-27 22:24
回復

呢條能樣真係嘥鳩氣
想同我買日緣苗
搞能左成个禮拜先放飞机
死乞衣
無錢唔好喺度扮能晒野
我也是一个窮鬼
但不會答應後放飞机

我唔想誤會人,所以問大家意見先再話佢, 睇黎佢真係有d問題!  發表於 2014-9-27 22:25
回復

周永康在廣場內向傳媒稱,特首梁振英連日來拒面對學生,今次把行動升級,宣示港人不能容忍遭受政府漠視
回復

仲有呢條西街偷左我啲日緣苗相放係自己相册

做埋啲呢啲事 分享定嘜  發表於 2014-9-27 21:53
回復

唔知點解link我連唔到,但如果大家想睇,
到目前9月27日起交易區第16頁可以睇番曬d post.
回復

真係好多呢d無聊人。。
回復