香港龜友論壇

查看: 2423|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

唉, 今晚好唔開心呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

樓主
好耐都冇試過咁唔開心啦..........今晚真係好SAD....... 諗住聽日可以出去睇野又冇得睇.........準備左D野做小手工又做唔成...........付出左好多時間心機, 唔係求回報或者乜野...........但係都冇人理!!!!!真係時間都SIDE埋......我好傻呀!!!!真係好DOWN................

仲要呢排日日天氣咁差,龜又冇得曬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

沙發
old100200300 發表於 2011-10-8 01:16
好耐都冇試過咁唔開心啦..........今晚真係好SAD....... 諗住聽日可以出去睇野又冇得睇.........準備左D野 ...

你講你剪果D片?
回復

板凳
old100200300 發表於 2011-10-8 01:16
好耐都冇試過咁唔開心啦..........今晚真係好SAD....... 諗住聽日可以出去睇野又冇得睇.........準備左D野 ...

唔好咁        
回復

地板
樂觀D!明天會甘好~~!
回復

師姐...唔好唔開心啦,出唔到去睇野咪第二日去過law,小手工做唔成咪再做過law,點會冇人理你呢,呢度大把人理你喇
回復

見到咁多師兄關心我都好D, 今晚真係好唔開心....

好失落,做咩都做唔成, 呢排付出左好多心機,時間去左一樣野,成效都唔大,唔係想人報答我,多謝我,只不過連一D應有嘅NOISE都冇,真係幾唔開心.....

做乜都唔順心,想出去睇野又唔成事,又冇太陽,曬龜都唔得, 呢排冇龜曬,生活好頹廢! 又開始返日夜顛倒嘅日子....我真係唔想咁....

仲有,做完一大輪野又冇錢收,時間心機都蝕埋,我真係好傻...
回復

日夜顛倒>ME TOO
回復

灰太狼 發表於 2011-10-8 01:39
日夜顛倒>ME TOO

係呀, 呢排日日一到夜晚都訓唔著..........

我都唔想再過呢種生活.......

好想日日早睡早起去曬龜!!!!!!!
回復

習慣呢樣野無話改唔到嘅,如果你夜晚訓唔著只要挨到一日唔瞓等夜晚先訓,好快回復正常~~
回復

dee888 發表於 2011-10-8 03:01
習慣呢樣野無話改唔到嘅,如果你夜晚訓唔著只要挨到一日唔瞓等夜晚先訓,好快回復正常~~ ...

同意~!!  真係好決心ge  晚晚12點就訓落床先 唔理典幾奈都要典到訓著
到到第二日一定好早起  再累都唔好訓晏交~!!  咁夜晚先會再易d訓得著
仲要到咁上下就提早上床典ge鐘數    如是者應該好快可以習慣返早睡早起嫁啦~=]
回復

其實做事enjoy個過程完成就夠,
天氣/別人係控制唔到,
如果要等自己開心,不如尋開心,去做自己鍾意做既事
快樂唔會飄埋黎,瞓唔著..正常工作不定時先係失眠
定係生活太無聊??
回復

larissayiu 發表於 2011-10-8 03:05
同意~!!  真係好決心ge  晚晚12點就訓落床先 唔理典幾奈都要典到訓著
到到第二日一定好早起  再累都唔好 ...

我就算夜晚唔訓覺,都唔會訓晏覺...........

只會夜晚真係累到不行,先會喺SOFA訓著,最多都係半個鐘,之後又好精神...

問題係我呢排心情都幾亢奮......晚晚都訓唔著.......

但係今晚係因為好失落,好迷失,先訓唔著,今晚真係呢3個星期最唔開心嘅一日!!!!

希望心情快D好返啦.........
回復

dee888 發表於 2011-10-8 03:01
習慣呢樣野無話改唔到嘅,如果你夜晚訓唔著只要挨到一日唔瞓等夜晚先訓,好快回復正常~~ ...

問題係我呢排心情都幾亢奮......晚晚都訓唔著.......呢排又冇得曬龜, 咁早起身都冇用........所以咪唔想訓又唔想起身..............

今晚就係因為好失落,好迷失,先訓唔著,今晚真係呢3個星期最唔開心嘅一日!!!!
回復

呢排心情都幾亢奮,又冇得曬龜,咁早起身都冇用,C姐呢D全部都係藉口黎喎
回復

old100200300 發表於 2011-10-8 03:18
問題係我呢排心情都幾亢奮......晚晚都訓唔著.......呢排又冇得曬龜, 咁早起身都冇用........所以咪唔想 ...

冇唔開心嘅日子, 又點會有開心嘅日子.

訓唔著未唔訓囉, 到想訓先去訓, 有嘜問題, 反正你都冇野做.

當有日你有好多野做, 又連訓既時間都唔多既時侯, 你就會想起/掛著現在既日子.

同意~~  發表於 2011-10-8 08:01
回復

明天會甘好
回復

本來諗住冇得去睇野,點知最後都有得去,係一件開心嘅事.

但係我又有另一樣野好激氣......唔可以話係唔開心......但係又真係好悔恨.....偏偏就係差少少.......

回復

唔好咁多負能量
凡事可兩面睇
回復