香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: smootho715
打印 上一主題 下一主題

做下功課先之果核

回復 [foon] 的帖子

我講我自己既情況出黎就係理據欠奉..
你講你養幾多幾多龜..COPY 人地D 網出黎就係有理據...真材實學?
我亦講左3CM 苗養起..水過背就OK ...
我都由苗養起...水位有隨佢地長大而增高...一樣無事...
你就話我唔識養OR好彩...
我地對"深水" 同 " 淺水" 既定義有分別...無必要再自戴高帽去睇低人地

我亦有果核苗長期在水..亦無腐皮健健康康既照片..我都費事放啦..
回復

你又要引用人地"高手"既論點..但又唔睇清楚人地講咩...
之後就話我跌左落地攞番堆沙繼續斷章取義..

哈..呢個世界應該得你岩哂...
其他人唔可以同你討論架喎...
回復

P字幫 發表於 2014-2-27 12:39

你又要引用人地"高手"既論點..但又唔睇清楚人地講咩...

各下先啱晒,你即本繼續斷章取義,用你的邏輯差度别人,我只係堤供飼養方法,而且家中龜都用以上方法飼養,經過實踐,並非空囗講白話,提供方法就係咁多,就說到這裡了,信不信由你們,蛋龜其實喺美國同大陸都係好熱門嘅龜種,有好多專門玩蛋龜嘅玩家級玩家,可以多啲向依啲美國同大陸網站學習
回復

你提供飼養方法就得..就唔係空囗講白話
我就唔可以提供我既飼養方法? 我都唔係空囗講白話..更唔係你成日口中所講既斷章取義..
係咁.. 88
回復