香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: SnappingTurtle
打印 上一主題 下一主題

投訴kahal玩針對!!!!!!!!!

SnappingTurtle 發表於 2011-8-6 11:38
回復 Dicken 的帖子

我個post系一個投票,人人都有份投,唔通人人都要道歉?講野用下腦啦 ...

用下腦啦,封你ac果次如果係針對你我就封左你ip啦
今次扣你分又係你唔岩,放片唔成功?真相係點自己知;p
我係針對你的話會唔會扣你1分咁少呢?
回復

我開果個post根本無問題,龜癡之后都話呢個post無問題,系kahal自己懶醒封貼
回復

回復 kahal22204 的帖子

你果次跟本唔應該ban我
回復

SnappingTurtle 發表於 2011-8-6 11:42

我開果個post根本無問題,龜癡之后都話呢個post無問題,系kahal自己懶醒封貼 ...

唔同你晒時間,你連自己錯邊都唔知!
回復

系啊,你對我錯
回復

SnappingTurtle 發表於 2011-8-6 11:44

你果次跟本唔應該ban我

咁今次呢傻豬:)?
回復

今次你擺明系想扣我分,玩野
回復

SNAPPING TURTLE:
玩夠喇... KAHAL 上次係唔啱...
但係今次我真係唔覺得佢有問題... 因為一般規矩係用表情來回覆是會扣一分的...
你可以問點解佢唔扣其他人分剩係扣你一個人分...
但呢個問題跟你亂過馬路俾警察捉到後...
問警察叔叔點解成街都係人亂過馬路, 偏偏要捉你一個一樣...
呢類問題係完全無意義的...

上次係投訴開了 7 個 POST... 我刪了 6 個...
今次你投訴開了 2 個 POST... 其他版主亦幫你刪了 1 個...
我最後一次重申... 投訴時開一個 POST 便可... 重覆發帖一樣是可以扣你分的...
你次次開十幾個 POST 來投訴...
又把交易區中的罵戰轉貼入聊天室...
在管理人眼中只覺得你在攪事... 完全唔覺得你有道理...

KAHAL 上次係唔啱... 我已經向他訓示不要再針對你...
而我上次約佢出來已經無請佢食野... 佢已經得到應有的懲罰...
你成日叫我做野... 你想我做咩野???
打到佢永久傷殘??? 定係殺左佢???
不如你明確講聲少少你想我點... 我睇下可唔可行...
回復

回復 龜痴 的帖子

MSN吧
回復