香港龜友論壇

樓主: SnappingTurtle
打印 上一主題 下一主題

投選魚街服務態度最差爬店!

樓主

雖然我係龜界新手...但自己覺得如下:
1.城市森林(唔知係唔係上樓右門口)~有次上去啟東箱苗可能啟得太耐...個老細嘅助手同我講有邊鍾意我話啟多陣先...最後無買走時老細話(你要記住個隻苗下次上囄時去買啦)我心想上囄一定要買嘢架佢都痴根
2.爬蟲地帶(唔知係唔係上樓左門口)~有次上去啟龜合巧又番陸龜盾苗正常啟個時有個佢嘅熟客啟龜個老細無同我話一句...唔該謝謝就一手推開我!我個陣係咁啤啤住佢就即話洗唔X洗推呀即走人!!!
3.水中情~有次同我師兄上去啟扁安時佢個老細囉4隻扁安時鬼鬼鼠鼠咁比我啟又話無證...我啟咗無幾分鐘發現D扁安甲上有D百色的好似藥膏...佢話有D污垢用手沒咗咪無囉...當再啟時佢好似唔多耐煩咁唔想比我啟收回!!!我個時心想你真係當我係水魚...!最後無買走時又好似城市森林個句(你要記住個隻下次上囄時去買啦)
4.最後...唔知好唔好講......我驚比人扣分及比人戶插因這個論壇實在有好多朋友及FANS支持但都係唔講也辦>.<"
回復

沙發
以後都唔會上去(魚街禁地)..........其實作為一個消費者比錢緊係比得開心
回復

板凳
下唔係也咁就呢過論壇都係少D講嘢為妙
回復