香港龜友論壇

樓主: SnappingTurtle

投選魚街服務態度最差爬店!

我家龜龜系藍衫黨度買,點知番到屋企見佢吾點郁,我問番間野,佢話要適應期三日!我問左佢好多龜龜既問題,點知全部都吾店,
回復

第一次買龜係藍衣黨度買, 黑旦無事但刀旦苗斷指(怪我自己無睇清楚), 但店員都OK NICE,  只係之後睇返買貴左- -....

之後去過五木睇龜, 一上到去, 我以為自己參與緊社團活動, 一班大漢企哂係度, 但重點係我問價問品種, 佢地都無吾耐煩. 問完吾買, 我仲可以安全行返出去.
回復

爬蟲地帶 有個4眼仔 勁好人 有問佢會係咁講解 佢話:買唔買都唔緊要
佢有隻石金放32XXX 睇真D
城市森林 入到去我野都唔講 睇完閃人
藍3仔 宜間問佢野 佢會答你 不過係咁貴野 就好似金錢幾錢 只答貴野
奇珍 佢會講解下 有問都係會答你 買唔買都唔介意 佢D苗好活潑
水族駅 買唔買野都會講解 我入個一隻 幾活潑 唔錯
宜幾間去哂其他就唔知喔~
我覺得最好都係中蜂果到HA~
回復

有冇人可以把魚街D鋪頭的花名post在魚街地圖上
回復

乜魚街有爬店係服務好架咩!
回復

魚街系邊呢?藍衫黨?碧湖?
回復

之前去奇珍諗住入隻油彩,點先比鋪入邊一個呀嬸怒視,佢隻眼係咁追住我,我睇幾耐,佢望幾耐!後尾嬲得濟走左冇買!btw我去咁多次奇珍,個呀嬸第一次見
回復

我讀書時已成日上去五木齋睇唔買, 到依家女都生埋都成日上去混吉, 我同 意佢地好串, 但熟左佢地好nice好多野分享的, 同埋幾多特 野睇丫
回復

schoolcat 發表於 2014-7-7 12:36
我讀書時已成日上去五木齋睇唔買, 到依家女都生埋都成日上去混吉, 我同 意佢地好串, 但熟左佢地好nice好 ...

我呢排養番爬去多左魚街.但就冇再上去混吉lu
果到有冇雪鼠賣?下次我上去買隻順便睇下lg
回復

魚佬非常差!!!!!
回復

回復

五木即係邊間?
回復

城市森林近呢一年服務態度有冇改善呢?
回復

herbalchung 發表於 2014-10-11 07:17
咁你點應佢?

我問佢咁我偷咗D咩呀?佢就話我:想喺佢舖頭偷嘢,咁我話:你話我偷野,你要有証據先好話我偷你嘢,佢話佢舖頭有CCTV照住要報警,我答好吖,你去報警睇帶啦,你咪去睇吓我有冇偷嘢先講啦,此時街上已好多途人望住(因為個男店員好大聲講,話我想偷野),我又話:好.....你話我偷嘢,咁我宜家當場打開我個袋(單肩袋)睇吓有冇偷到你野吖,打開之後乜都冇,佢先收聲叫我走,話唔做我生意喎,你話我嬲唔嬲吖
回復

一定係恆輝,小弟今日在此舖門外睇展鬥時突然一名男店員走出嚟話我偷野,真係痴線架火都嚟埋
回復

stofa 發表於 2014-10-11 00:50
一定係恆輝,小弟今日在此舖門外睇展鬥時突然一名男店員走出嚟話我偷野,真係痴線架火都嚟埋 ...

咁你點應佢?
回復

嬲就激壞自己, 做返次君子嘛。。。
回復

herbalchung 發表於 2014-10-11 13:58
嬲就激壞自己, 做返次君子嘛。。。

我都知要做君子,但比人當小人(賊仔),我諗以後都唔會幫襯呢間PK舖頭!
回復

有仇不報非君子呀
回復

講講自己睇法..

爬地..我去過咁多次..都冇問題wo..我有我睇野..佢有佢玩手機((唔同日子..兩個老細輪流睇鋪))<有個老細同奇珍果個性格有d似> 但問野都會教到你明..
有野問都會答...冇野唔理你...而且間野d 活體都唔錯

藍衫...除左d龜唔靚之外..其他唔講((因為基本上問都唔會係到問野))

奇珍...嘩..呢個一流.個老闆長髮飄飄..成條街至型係你...睇落個樣'好似'好惡..問野會x你果d..但其實唔係...只係本身個人係串果隻品種..買野有咩唔識教到你識...比人感覺係有heart...隻隻都生猛...係叫佢開張證先串下你

成屎森林...上到行一圈走人...佢夠擔小我我味x番佢.

之前係街尾有間野個人感覺都唔錯...買平野都會有禮貌...唔似得某d人講既某d鋪..( 不過依家唔知去左邊..xd...

其實........係咁問人野又唔幫襯人..點都會唔like嫁啦..係睇下對方咩態度嫁姐..態度差..去過一次以後唔好去
魚街係咁嫁喇...
回復