香港龜友論壇

查看: 7302|回復: 47
打印 上一主題 下一主題

MEGA-RAY 100W燈膽

樓主
上星期在inkaproducts買咗一個,要£35加£10運費。今日上網睇到買兩個或以下都唔收運費,£35就買到,想買MAGE-RAY 100w膽ge師兄要快手啦!可以慳返£10運費,遲D唔知會唔會加返!^.^
http://www.inkaproducts.co.uk/me ... allasted-p-145.html
suedama 發表於 2011-8-20 09:56
回復 kenbb 的帖子

太陽最抵!不過都要為冬天準備!

是的................
回復

LiB 發表於 2011-8-21 11:57
嗯~你住邊~好奇問下~!!^ ^

紐約.                 
回復

waiman 發表於 2011-8-22 00:54
我住國外, 不知道.

嗯~你住邊~好奇問下~!!^ ^
回復

LiB 發表於 2011-8-19 20:51
睇唔明就算喇-,-"
Hagen Heat Wave Lamp魚街有~?幾$$到~?

我住國外, 不知道.
回復

想榙單x3
回復

想榙單x2
回復

有無CHING會再訂哩隻燈~!!!想搭訂一個~!!
回復

回復 kenbb 的帖子

太陽最抵!不過都要為冬天準備!
回復

waiman 發表於 2011-8-20 03:01
買西晉" 卻 也稱 "希瑾", 亦稱為 "西瑾", Hagen Heat Wave Lamp啦, 平過Zoomed好多.
Hagen Heat Wave Lam ...

睇唔明就算喇-,-"
Hagen Heat Wave Lamp魚街有~?幾$$到~?
回復

LiB 發表於 2011-8-19 10:13
咁有D咩名牌,可以介紹下嗎~?
或者FORUM度有個CHING(香X)賣果隻好用嗎~?

買西晉" 卻 也稱 "希瑾", 亦稱為 "西瑾", Hagen Heat Wave Lamp啦, 平過Zoomed好多.
Hagen Heat Wave Lamp又平又正, 但係Hagen D UVB燈就送比你都唔好用.

>或者FORUM度有個CHING(香X)賣果隻好用嗎~?

我睇唔明.
回復

waiman 發表於 2011-8-19 12:41
陶膽就個個名牌一樣好, 只要唔係雜牌就得啦.

咁有D咩名牌,可以介紹下嗎~?
或者FORUM度有個CHING(香X)賣果隻好用嗎~?
回復

LiB 發表於 2011-8-18 23:09
回復 waiman 的帖子

THX,咁陶膽有咩好介紹~

陶膽就個個名牌一樣好, 只要唔係雜牌就得啦.
回復

回復 waiman 的帖子

THX,咁陶膽有咩好介紹~
回復

fatpui 發表於 2011-8-18 22:15
想問下係咪用普通燈頭就可以??

係.
用普通燈頭座就可以.
回復

LiB 發表於 2011-8-18 21:54
哩隻燈係咪有晒UVB,UVA同射燈既功效?
因為到冬天時我淨係想日頭開射燈,夜就用陶膽~!!
如果可以架話,我都想 ...

係, 佢係所有太陽燈之中, 唯一可以完全達到室外陽光UVB, UVB強度既聚光型(射燈)太陽燈.

回復

mini_leo 發表於 2011-8-2 23:40
近其買咗的師兄證實係冇免運費的,仲要加咗價>.

想問下係咪用普通燈頭就可以??
回復

哩隻燈係咪有晒UVB,UVA同射燈既功效?
因為到冬天時我淨係想日頭開射燈,夜就用陶膽~!!
如果可以架話,我都想買哩隻~!!!
回復

唔知有冇師兄會訂?? 我都想搭單買隻100w
回復

ELMOBOY 發表於 2011-8-1 23:52
Royal mail 1st class!佢話係加了行政費(即公司加價)!

Order History

07/30/2011 Pending   
08/01/2011 Pending
Hi,No shipping fees were paid, i will send you an invoice for these fees by paypal, once invoice is paid your bulb will be dispatched.
08/03/2011 Processing   
08/03/2011 Your order has left us !   

Back Categories
Mega Ray Lighting Solarmeters Carapace Press Reptile Housing Printwear Livefoods Thermometers - Scales Thermostats Heating Incubators & Hygrometers Humidity Control Cleaning Hides & Dens Water & Feed Equipment Substrates Livefood Keeping Supplements Books Reptile Equipment Aquatic Supplies Plants Pet Products Gifts & Learning Store Info
Test Page
Links
Contact Us
Specials Advanced Search Reviews My Account Log Off Shipping & Returns Contact Us Copyright © 2011 Inka Products Ltd  Privacy Notice   |  Conditions of Use

回復