香港龜友論壇

查看: 9492|回復: 68
打印 上一主題 下一主題

蛋蛋出來了!大大感謝!荃灣友緣龜屋 中蜂兄!

樓主

好感動哦!
CHing 們,記得幫我加分哦!

http://youtu.be/eAOyIAMVeHc

評分

參與人數 27威望 +77 收起 理由
龍之殺 + 10 多謝分享
polar9212 + 1
colala + 1 nice sharing
dzha039 + 1 恭喜恭喜
samyung0117 + 2
Uncledash + 1
astec_99 + 1
龜媽 + 1 多謝分享
william + 1 多謝分享
Zoeyoung + 1 恭喜
啊橙 + 10 多謝分享
波子 + 1 多謝分享
manyways + 1 功德無量
climbv35907 + 1
kfp510 + 2 功德無量
hongie + 1
奇門 + 1 感覺如何?
seira2242527 + 3 影人地生蛋-.-
samwong4949 + 1 woo! It's GREAT!
ricoleung + 1 功德無量

查看全部評分

沙發
回復 jackielee 的帖子

3年!。。
回復

板凳
回復 alien666 的帖子

星星!
回復

地板
回復 MichaelL 的帖子

對。。有D可惜!
回復

回復 我愛中蜂 的帖子

中蜂兄!。我已。。 擔心了很多天!。。好在有你的妙手!真是好利害哦!高人!
昨晚興奮過度!囘到家還不停在笑!。。我真是太。。。太。。。太。。感動了!

而且,得到你同現場龜友,讚我的星星靚,同似R。。
我開心到!。。仲開心過人家讚我靚女!!!!。。。

一定會再帶“R”來再來探你。。。希望你不嫌我麻煩哦!。。
回復

回復 呆呆 的帖子

你D龜龜好靚喔!...隨緣啦!  
有蛋好開心...但都好擔心哦!
...怕它生不出...影響健康, ......又愛又恨啦!
無蛋...有無蛋的安樂哦!
回復

回復 呆呆 的帖子

生旦的是女喔....怎么借?....你"開玩笑"!
回復

回復 三度空間 的帖子

{:108: 真是好彩哦....
回復

D 蛋生了一年啦。。。還恭喜?。。。

片中,星媽是第一次生蛋, 到現在 已經生了 三胎了!
不過, D蛋 應該無受精,所以,沒有一只成功孵化出來!
回復