香港龜友論壇

樓主: 龜痴
打印 上一主題 下一主題

正式免除 ZERO_1 所有職務

啊橙 發表於 2012-12-13 21:37
是嗎?那就辛苦你了。

句句事實,五信五該翻查資料.....連火水兄話佢,亦被超版以YvY有病及相識甚深駁斥....
回復

一刀兩斷 發表於 2012-12-13 23:53
玩分身會吾會ON X到用自己ip,仲叫人查等被人踢爆?
而且落一落公共圖書館,地鐵站,cafe等等用公共電腦,大把 ...

你地咁齊心一齊去圖書館,地鐵站,cafe,重要一齊用wifi上網,重一齊用同一地方的公共電腦.
你地都幾老友喎!有冇一齊沖涼,一齊小便,一齊訓天呀?
小白騙自己就可以,玩遊戲見好就要收.識唔識?

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
肥文 + 10 一針見血

查看全部評分

回復

alexwong2012 發表於 2012-12-14 00:01
你地咁齊心一齊去圖書館,地鐵站,cafe,重要一齊用wifi上網,重一齊用同一地方的公共電腦.
你地都幾老友喎! ...

師兄,你係米get錯意啊,

"玩分身會吾會ON X到用自己ip,仲叫人查等被人踢爆?
而且落一落公共圖書館,地鐵站,cafe等等用公共電腦,大把ip註冊啦下話......
用自己ip撐自己咪只係俾多個位人入.......低能既刀五會 "

吾該,理解多一次!

大佬,marco兄完全五關我事,甘刀砌到 ? 超版如何偏幫YvY,你問心,你睇五睇到 ?
我依家就話住係"超版未查清楚"先,免得屈錯人

回復

一刀兩斷 發表於 2012-12-14 00:03
師兄,你係米get錯意啊,

"玩分身會吾會ON X到用自己ip,仲叫人查等被人踢爆?

係你唔理解,ip不是講近你注册的位址.
Ip是講近你當時上網時的位址,例如你用手機上網和家居固網都會不同.
又例如你中午在屯們圖書館上網,下午係沙田圖書館上網,兩者都不會一檬.
所以你幾個冇可能會同一個IP,機會超微....
你唔係ON X 你是無知.........
回復

alexwong2012 發表於 2012-12-14 00:15
係你唔理解,ip不是講近你注册的位址.
Ip是講近你當時上網時的位址,例如你用手機上網和家居固網都會不同.
...

師兄你說的我也知道,但佢地一直講緊既係註冊ip阿師兄
又一個要去聊天室同本版揾資料~

唉,真係多懶醒既人,算,不知者不罪

你輸左啦..仲死頂....  發表於 2012-12-14 15:02
回復

一刀兩斷 發表於 2012-12-14 00:16
佢地講緊註冊ip阿師兄

我相信他們是寫錯,管理網話查分身第一是查這人的當時的上網IP.

又好當他們講近注册IP,你知唔知HK有幾多人口,咁啱你幾個會在同一地方注册?同樣是龜友,同上一個網,又咁啱做埋朋友,你地又幾有緣喎!揾鬼信你啦!

回復

一刀兩斷 發表於 2012-12-14 00:16
師兄你說的我也知道,但佢地一直講緊既係註冊ip阿師兄
又一個要去聊天室同本版揾資料~

唔好成日咁樣樣態度啦=-="...傾下計啦一齊A_A" 你想傾咩?傾囡囡好無?
回復

你話人地屈你,OK,你去報警囉!

警方是有能力查到你幾個是否用同一個IP,網絡系統,用一個分線器,連是否用同一個電腦都查到.

你地ed分身個案,在音響網二手區都都唔知幾多,每年交給警方處理的分身炸騙案件都唔小.
回復

alexwong2012 發表於 2012-12-14 00:25
我相信他們是寫錯,管理網話查分身第一是查這人的當時的上網IP.

又好當他們講近注册IP,你知唔知HK有幾多 ...

哦,博到就話寫錯,講錯,禁真係講哂玩哂喎師兄,禁講咩道理姐,鬥人多鬥歪理就得.
下,仆X了,五少人見過我,我仲係公司養龜毒到班同事刀上黎註冊買龜,ip理應一樣,又
分身 ? 我老豆,表姐,未婚妻仲要同一部電腦註冊,O shXt  我又二十幾歲又三十幾歲又
四十幾歲又五十幾歲,性別則時男時女?

嗱,我知你又想講我作架啦,不過呢度五少人刀係甘既情況,哎呀......
回復

乂阿偉乂 發表於 2012-12-14 00:35
唔好成日咁樣樣態度啦=-="...傾下計啦一齊A_A" 你想傾咩?傾囡囡好無?

火了,我話你知.....
回復

一刀兩斷 發表於 2012-12-14 00:39
火了,我話你知.....

火咩呀又=-='?
回復

alexwong2012 發表於 2012-12-14 00:36
你話人地屈你,OK,你去報警囉!

警方是有能力查到你幾個是否用同一個IP,網絡系統,用一個分線器,連是否用同一 ...

我刀有考慮過,講一講己經俾E度一條契弟炸我浪費警力,再講既損不到人,亦不利己,傻仔就會做.
BTW,師兄,你講哂+玩哂.

講咁大段野得出兩個字:淆底  發表於 2012-12-14 15:05
回復

一刀兩斷 發表於 2012-12-14 00:37
哦,博到就話寫錯,講錯,禁真係講哂玩哂喎師兄,禁講咩道理姐,鬥人多鬥歪理就得.
下,仆X了,五少人見過我,我 ...

你講咁多做乜,去報警還自己一個清白.

這裡的管理員已好客氣.

我們一向的做法是柵除這些會員資格,和Block左這會員的注册IP,等他不能在注册.

而且不會回覆這人的問題,柵除你就柵除你,不會作出任可解譯.
回復

alexwong2012 發表於 2012-12-14 00:46

這裡的管理員已好客氣.

我刀一直理性回答,係今晚條氣頂住先同你地嘈.
我也好答氣,叫支持我地既所有會員沈默/走已维護本壇風氣.
不然,插到你傻刀得.狗同獅子分別,見到未.
回復

alexwong2012 發表於 2012-12-14 00:46

這裡的管理員已好客氣.

你都發覺哩
佢地兩個始終欲斷難斷
話走話走又未走
話唔回唔回又係回
簡直係愛恨交纏
史詩式文藝愛情大制作
我地咪做電燈膽啦

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
alexwong2012 + 1 原創內容

查看全部評分

回復

一刀兩斷 發表於 2012-12-14 01:14
...

哈!我睇你d post好耐架那,我一句聲都冇出過,不過我一直都冇信過你講啲野喎!

你係到曹咁就叫護本壇風氣???????我相信這處大部份人支持的會是這網站,不是支持你一人.

因提供地方比大家分享的是這網站和網主,不是你

你要做大哥要人認同你聽你話,你大可以自已開個論擅,做善事又好,賣龜有好,冇人會你理.

哦..........由你~~~~反正你信五信對我無關痛瀁  發表於 2012-12-14 17:19
回復

guy 發表於 2012-12-14 01:18
你都發覺哩
佢地兩個始終欲斷難斷
話走話走又未走

喂....guy兄,你見過我幾次喇woo,仲交收過......
搞咩鬼插番我轉頭
zero走左啦,係我收到whatsapp通知又放五低姐......

唔好以為見過就認親認戚先得架 =.=  發表於 2012-12-14 15:09
回復

一刀兩斷 發表於 2012-12-14 01:14
...

還有我好深信一個愛心善心的人是不會好似你咁樣說話.

什麼"插到你傻,E度一條契弟,仆X了..................."

不過唔排除黑社會都有善心人.Ha
回復

guy 發表於 2012-12-14 01:18
你都發覺哩
佢地兩個始終欲斷難斷
話走話走又未走

師兄好店,笑左
回復

一刀兩斷 發表於 2012-12-13 23:53
玩分身會吾會ON X到用自己ip,仲叫人查等被人踢爆?
而且落一落公共圖書館,地鐵站,cafe等等用公共電腦,大把 ...

你就係甘on x
回復