香港龜友論壇

查看: 4109|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

士可殺不可辱-不屑為伍.宣佈辭職

樓主

自問水陸箱龜知識良好,百分之百二用心,不收分毫為此壇工作負起聊天室等共三版之餘
也打理得交易版及投訴版井井有條,每天整理逾八成違規帖子,為大家盡全力.在此四年多
了,结果得到什麼,结果換來的是某人是非黑白不分,好人當傻仔辦,縱容包庇一個放人飛機
N次,冇誠信冇交帶之小朋友及某無德無能無品居然低裝到冒認,誹謗抹黑,偽造文件同對話
纪錄,全行也聞之色變之版主,實在令人心淡之極.

曾被諸位多次推舉為超版,被某人無視本人也沒半分抱怨及不滿,依然一直恪盡己任,不誊
戀名位.不止一次得不到某人重視及尊重,某人有事只懂避只懂隨風擺.今次看得清看得透,
心死了

我現宣佈辭職,不屑為伍.小圈子遊戲我真的不懂玩,再見各位,好自為之,先行默哀

沙發
大話連篇!自以为是!

不過~公道自在人心,是是非非大家心有数.....!
回復

板凳
同條旦散講咁多都係晒氣,
佢都係唔認,扮傻扮高手真痴線,
永遠都係認叻,佢永遠消化唔到人講嘅野,
認為自己係一代宗師,寫好多論文好博學大把壇請佢幫手,
唉,晒九氣啦。
回復

地板
skclan 發表於 2012-12-15 13:37

佢永遠消化唔到人講嘅野,依句講得好.
最重要就係佢永遠消化唔倒之後,
都繼續以自以為事,不可一世ge態度黎對人
都仲係唔知死
回復

skclan 發表於 2012-12-15 13:37

冇錯...正一不知所胃
回復

Qazwsx 發表於 2012-12-15 21:09
佢永遠消化唔到人講嘅野,依句講得好.
最重要就係佢永遠消化唔倒之後,
都繼續以自以為事,不可一世ge態度黎 ...

龜係冬眠既時候,腸胃系統會暫停工作
所以係冬眠之前盡量唔好喂佢食野,等腸胃裡面既野消化乾淨
否則殘餘物會之生細菌,侵蝕腸道,
龜會係冬眠時因腸道潰爛而死

回復

啊橙 發表於 2012-12-16 13:09
龜係冬眠既時候,腸胃系統會暫停工作
所以係冬眠之前盡量唔好喂佢食野,等腸胃裡面既野消化乾淨
否則殘餘 ...

錯錯錯.新奇士你錯了
非洲雄獅邊會冬眠
回復