香港龜友論壇

樓主: Oscar
打印 上一主題 下一主題

石金鑒賞の終極決賽

樓主
SnappingTurtle 發表於 2012-12-3 22:04
結果已定,又有何用,問心,宜家最高票數果隻石金係唔係最靚?呢個賽果你服唔服? ...

說句實話,70票者所易個只石金,的確有其優異既地方,但唔足以令佢取勝
佢亦有pm我投,最後我投左樓主果只,的確係令,啊民既亦十分出色。
結果可能強差人意,有所謂種票云云
呢點係網上論壇投票系統既缺點,簡單既投票系統的確存在漏洞
我諗呢點係所以網上論壇共通既弊病,
所有系統都會有其漏洞,連香港立法會選舉都曾出現類似情況
所以呢件事係系統軟件既問題,而唔係樓主既問題,
樓主都曾發多個pm,詢問若遇上這類問題,要如何處理,
樓主都係出於對石金錢既熱愛先會出一分力,舉辦此活動
在此,就放過樓主一馬,定局已成,就無謂爭辯誰是誰非了。

評分

參與人數 3威望 +4 收起 理由
Oscar + 1 熱心幫助
tbasd + 1
汀汀 + 2 多謝分享

查看全部評分

回復

沙發
SnappingTurtle 發表於 2012-12-3 22:46
由此至終都無怪過樓主,我好欣賞樓主搞呢個投票,真係好有心!無奈,定局已定,種票呢一樣野真係無處不在 ...

仲有半個月投票,我諗會有番一部份係真心投票,而唔係被種票
因為一個pm就投既人,同大佬call馬有咩分別?
回復

板凳
一刀兩斷 發表於 2012-12-4 00:38
我冇PM滋擾人也冇分身.........但係初賽同決賽賽果差異之巨大,實在無言.

講靚,問心我選阿民,但現在就像比 ...

拉票果果都唔係你,退選=投降
係得kellybb係到pm人拉票姐

人多不嬲好辦事,自古以來都係咁
回復