香港龜友論壇

查看: 2713|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

煩友......

樓主
是咁的,有人做錯事,無記憶,走黎pm我「我出得一張炸喎,仲要琴日先出你會出.....唔該開返比返個交代我」
第一,我中文差唔明你講咩
第二,交代就冇啦,膠袋就有,盛惠五毫
第三,本壇係有。「編輯功能」唔係你話有野改左就大晒

所以我咁答佢:
你要既交代:
(1)發表於 昨天 13:01
放一紅腿12cm底甲同星龜B 留電話what app拎相 pm出價
(2)發表於 昨天 04:49
放一紅腿12cm底甲同星龜B 留電話what app拎相 pm出價
請善用編輯功能

做錯唔認扮失憶,仲走黎串串貢攞膠袋,比左錢先啦你
純粹發洩,不過有見好多人好似唔知有「編輯」呢個功能
我係到提提大家,有咩價錢,圖片,資料更改,
請係原文到進行編輯。
因資料更新而多開之帖子,若發現違規,將會版刪帖。
沙發

有D盲X成日吾睇版規,改下價錢又發新帖,放新相又發新帖,吾識用編輯功能,沈左又三日發幾次帖
仲要人交代,真係煩到

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
啊橙 + 10 同意之極

查看全部評分

回復

板凳
回復 啊橙 的帖子

有某一兩個重好似係開新ac添
回復

地板
其實有好多會員都誤解左「三日一帖」既規則,
以為隔一日可以開,即「30/10開,1/11再開」,咁係錯架
應該係「30/10開,2/11再開」先岩,
唔係後日,係大後日......
好多人都誤解晒定唔知理解差,特此一說
回復

支支持3日︿帖  全民健保

在中國,合法維權追究毒奶粉是尋釁挑事罪
回復