香港龜友論壇

樓主: xiaobao.7
打印 上一主題 下一主題

溫馨提示 請大家小心呢個超級飛機友 蟲蟲碩士(內有電話)

樓主
回復 xiaobao.7 的帖子

之前比佢玩過獲
又話同龜痴好熟 諗住壇主朋友一定有信用啦 點知 唉
之後搵龜痴壇主先搵到佢出黎 之後重要串串供甘 正一 _街
回復

沙發

回復 turros 的帖子

呀 估唔到呢條旦散重夠膽係放飛機後再用20091110黎pm我
希望龜痴壇主可以同佢朋友傾下 叫佢唔好對我地呢d賣家甘啦
我重有佢d相呀 fb名呀 住邊呀
另外 呢個敗類係大學生黎 (唔知真唔真)
回復

板凳

關於佢嘅資料同紀錄我重有係度
但因為都多
又無時間整理
所以一即都無出post
回復

地板

地址無
好似話住荃wan線最近金鐘同佐敦果個站
回復

回復

回復 turros 的帖子

佢wtapps嘈番我轉頭重好笑 !!!
你算好過我嫁 na ...
起碼佢有pm你
我...我要搵龜痴先搵到佢出黎 ar
回復

回復 bobby310 的帖子

甘唔知 Na
回復

係佢放完飛機後嘈完啦再用第二個ac pm我
據聞條友會係甘問人賣唔賣龜
回復

回復 bobby310 的帖子

如果師兄想幫我地平反/覺得呢個壇唔應該有呢d甘嘅人存在嘅
小弟非常歡迎同壇主傾及提供一切有關嘅資料同紀錄 謝謝
回復

回復 khip 的帖子

對於師兄嘅提議其實係好好
但當一個人有好多分身ac+好多次飛機紀錄
(如果睇哂成個post的話都應該知道今次放飛機果個係咩人)
而某管理層可能同係出過幾次街見過下面嘅,
點解唔勸下唔好玩野呢?
百思不能其解
難道重係比多幾次機會自己友先?
重有之前又係有一個類似嘅人又係有d特徵好似
該壇就選擇封ip
甘點解聲稱係龜痴朋友又可以放人飛機而負責任呢?
可以上只係個人觀點姐 不喜勿插
回復

回復 啊橙 的帖子

首先 小弟只係針對yvy黎講
只係想知好似同龜痴熟嘅又知佢有甘多分身同有多次放飛機紀錄嘅
點解唔勸下佢/封ip呢?
既然橙師兄你都話係一件唔難嘅事,點解唔去做呢?
比我種感覺你地好似自己人甘所以唔理!(只係我個人感覺!)
只係覺得管理層一“夕“唔做呢類殘忍嘅野一“夕“都令到好多師兄比人放飛機甘
甘點解唔殺一個得一個呢?而去選擇逃避?
一個人有甘多分身重要唔只係近期呢幾次放飛機嘅,敢問各位管理層唔做野等幾時呀?
我地都係想各位賣家唔好再比人放飛機 唔好再比人玩姐
我地都知道各位係義務嘅 但如果壇主比得你做就應該做到最好嘛
Sorry 可能唔岩聽
以上只係我嘅做事方法同個人感覺 不喜勿插

回復

回復 龜痴 的帖子

如果勸過嘅都係甘 我諗壇主應該一定有下一步嘅行動嫁啦
敢問會點做呢?
回復