香港龜友論壇

查看: 11617|回復: 85
打印 上一主題 下一主題

溫馨提示 請大家小心呢個超級飛機友 蟲蟲碩士(內有電話)

樓主
唉...剛查完自己短消息...對埋個電話...原來我都重過招..
個友仔有几個A/C, 呢個都喺佢A/C..20091110..
上次交收浪費我成日....電話又唔接....最後留言話阿媽唔俾,,,..
我真以為喺....唉.....重以為D後生仔都喺咁無交帶...原來遇到有心整人既人..,,
回復

沙發
回復 xiaobao.7 的帖子

打俾佢又唔敢接...正X街...唔要未講囉...又唔會對佢點....反正買賣是相方既事..
唔要就早D講....一直避.......敗類....
回復

板凳
回復 ~爬獸島~ 的帖子

個敗類話今年考大學, 個地址同你講既一樣....
跟佢講電話都正正常常.....時間約左倆次...我每次都問佢系唔糸真既要....
因為星期日交收, 又系朝頭早...都想瞓內D..所以8點就要起身...約咗佢沙田10點...
9點打電話打到12點都無人接....把几火...我地返工得一日休息...
浪費一個朝頭早...又影響下午個心情...
回復

地板
20091110 2012-10-14 07:50
c hing sorry ar
因我媽出耳反而,我唔可以要la@@
sorry ar....
萬分抱歉

我既回覆...算幫人教仔吓話....

你唔要唔緊要...但唔可以唔接電話...
我好少系香港, 屋企無網路可用..打電話俾你...你又唔接..
答應你留, 你未覆我之前,我唔可以賣俾其它人..
我只有一天假期...成個朝頭早就等你....
買賣系相方面...你唔要是正常...但要第一時間告知對方...
不管對方高興否, 你都儘咗該負的青任...
要跟阿媽要到錢...有左預算先可以亂覆人嘛......
未有預算亂開價, 分明玩人....明白無...
對年青人好失望......
回復

多謝龜痴大人提供資料...這樣已足夠我們小心預防了...
我又去翻查一下短消息記綠...呢一個..我又重招...不過系買龜被人放飛機
natha1106  亦有開帖  賣虎紋蛋
跟佢約交收又不留電話...一直話會聯絡我...
到最後玩失蹤..
回復