香港龜友論壇

樓主: 一夜白髮
打印 上一主題 下一主題

巴姐已斬

樓主

本人已經多次要求巴姐作出聲明,但巴姐堅持不出聲明還當我耳邊風...
所以這次醜人就由我來當吧!!

http://hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=4598&extra=&page=1

巴姐的狂熱愛好者以後沒薯片食了...那就開香檳吧....!!

PS:別怪我絕了...已經多次多次警告....

IP封到2020年,帳號已經直接砍掉....永別了巴姐...

評分

參與人數 12威望 +49 收起 理由
william + 1 熱心幫助
siukiubabi + 1 多謝幫忙
呀耀 + 20 熱心幫助
KaukcE + 1 係米送香檳?
sing昇1378 + 1 原創內容
林Phone + 1 開香檳
754010526 + 1 good
kenbb + 1 good jop!!
啊橙 + 10 熱心幫助
Dicken + 1 多謝分享
harrypoi + 1 砍立決~
lukehui + 10 斬啦!本性如此~

查看全部評分

沙發
斬人都有分加
謝謝啊泰!!
回復

板凳
saturday 發表於 2011-7-24 10:38
回復 一夜白髮 的帖子

問一下超版,今次巴姐犯左乜事?

上面我已經交代得好清楚...
我地已經係個POST叫左佢出聲明
咁佢堅持唔肯,我仲同佢講如果你唔識點寫可以我比份稿你照抄...只要你願意,你還可以留低...

佢依然堅持唔肯出聲明,耍我太極,又話咩講多錯多

咁我都已經多次解釋過後果,佢又當我耳邊風
再加上近排出去做野多左,好多現實識既人都要求我斬斬佢(當然對我心態有一定影響)
我認為今次既事我唔能夠再隻眼開隻眼閉(因為龜痴對我下達左某D管理論壇既方針)
(雖然龜痴依然係想保留巴姐)不過佢亦明白輕重
而且我地亦都開會諗清楚,我地服務既係"龜友"
而巴姐咩都係龜行先,從來都唔會諗一下"龜友"既感受

對我地既商販亦做成好多矛盾,引起多次煩惱既事件...
咩神油啊黑水啊,比佢煩到D版主都會互相都有火花,當然呢D要係版主開會區先會見到

希望斬佢既版主亦比放佢既多好多

為免再令各方面有煩惱,我直情斬左佢就算了癈事煩
醜人我來當吧,請大家諒解!!
除了巴姐的回覆外,所有POST還在,我是第一個希望保留巴姐,也希望可以改變他與大家成為朋友
其實我一直也有好好留意巴姐的改變,
師兄們說他近排收歛了,其實根本沒有,只因為他去了別的論壇發洩...
所以癈事煩了,我不想再有因為他的煩惱出現

問心作為一個超版...如果隨隨便便都可以捉到10個工作人員反對佢既存在,而佢又打死都唔肯出聲明
比你係我都爽手解決吧...

再講每人亦都有陰暗面,我作為一個超版,我一直控制我自己做事要理性"客觀",也希望真正可以將巴姐改變
佢唔肯作出聲明,即係將來都根本唔會改,對我地論壇潛伏危機...

如果我放低超版身份來諗,巴姐我一早斬左九年,原因好簡單,一個計時炸彈,"放係人地道"總好過放係我地道...

要斬終須斬,野草燒不盡,春風吹又生....
唉,爽快吧,手起刀落,連根拔!!連IP斬!!
我不能再心軟了...

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
啊橙 + 10 熱心幫助

查看全部評分

回復

地板
Kabc 發表於 2011-7-24 11:55
會吾會開過弟二個名在來過.......................

IP已斬。連根拔!!
回復

STAR_115 發表於 2011-7-24 12:27
巴姐應該一陣會響兩爬開post吵

有既到時歡迎報料
有薯片齊吃,獨食難肥,切記係道食唔好係道痾
回復

龜痴 發表於 2011-7-24 20:30
http://www.hkherp.org/newforum/thread-23326-6-1.html

係佢自稱要定期去精神科覆診... 仲要食藥...

已經回來了??
回復

紅肚三線 發表於 2011-7-25 17:29
回復 Dicken 的帖子

你由知?? 為何~

佢有我FACEBOOK的...
回復

紅肚三線 發表於 2011-7-25 17:49
回復 Dicken 的帖子

add左了€

細佬你中意頭像隻龜?
回復

紅肚三線 發表於 2011-7-25 18:02
my picture lo~

係美國箱龜,你可以下次見到池仔或表哥叫佢帶兩隻有證既比你,佢個邊買好平
100蚊美金左右...
回復