香港龜友論壇

樓主: 敏carmanlui
打印 上一主題 下一主題

點解刪除支持兩爬hkherp的帖?

樓主
其實巴姐係一個極度固執既正義之士,
對兩爬一貫俠義風骨大為仰慕,
相比兩爬,巴姐將龜友定性為商業論壇,
將佢最心愛既龜當貨物出售,而引起佢極度不滿,
就此「行善」不甘後人,決心杜絕一只龜只買賣,
而最直接而有效而且仲有線人費拎既,梗係報漁記啦,呢個定律黎架麻
本壇亦有不少有識之士都係巴姐開槍既對象,
原因只有一個,就係踩親佢條尾,巴姐對龜係有一套自我認知,
亦好照顧獸醫既生計,凡仆親整傷,大大小小,都係叫人睇獸醫
好似睇獸醫係唔使錢咁。
所以當年點解要灑淚斬巴姐,就係唔想其他無辜既人受罪
而家巴姐復出,係超級認為佢而經改過自新,先比佢出山。
咁巴姐係一個點既人,就唔論到我地呢d古人評論,而係由新一代人去決定

以上就係巴姐血淚史

高~~句句有骨,盲都見到串緊人,係當事懵然不知,不愧橙,讚!!  發表於 2012-9-25 02:03
我好欣賞兩爬的宗旨  發表於 2012-9-24 23:58

評分

參與人數 3威望 +8 收起 理由
kitman1990 + 3 簡而精!!!
c87654 + 3 一針見血
oooooo + 2 高~~句句有骨,盲都見到串緊人,係當事懵然不.

查看全部評分

回復

沙發
oooooo 發表於 2012-9-24 23:14
等成晚橙橙終於出現,
但佢回歸令群眾不安...
點算呀?

香港人最強既地方就係自己起標題,
起左都可以自己改,橫店都係,
所以咪留番d空間比大家自行想像,
而當中既高手高手高高手就係巴x龜樂園......
回復

板凳
khip 發表於 2012-9-24 23:20
漁記都有線人費 ......@@

相傳當你報串,而漁記又真係咁好彩捉到,
就會係法院提堂,只要係肯出庭做證就有幾舊水落袋

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
c87654 + 3 多謝分享

查看全部評分

回復

地板
oooooo 發表於 2012-9-24 23:48
wow~~乜佢都係D咁嘅人,
唔怪得佢行為古怪同咁撐巴姐啦,
原來係賊公賊婆~~~~~~~ ...

我澄清番一點,個「你」字只係指報串者,而非khip,別誤會。

原來係巴姐1個賊婆攬哂~~~~~~~  發表於 2012-9-25 00:04

評分

參與人數 2威望 +3 收起 理由
oooooo + 2 亞橙急轉彎
敏carmanlui + 1

查看全部評分

回復