香港龜友論壇

樓主: zero_1
打印 上一主題 下一主題

嚴打違規帖子

khip 發表於 2012-10-17 10:12
小啟又俾人斬??

吾系._.只係合併左個帖......合併左幾個了
回復

https://www.hkturtle.org/forum.php?mod=attachment&aid=MTMxNTE3fGI5ODRkYWI0M2U5ZmY0OWE2ZjUyY2FlYmFlNzBlMjc1fDE3MTQxMzI2MDI%3D&request=yes&_f=.jpg違規PM打吾打?
一個人40個a/c打吾打?
qsdtr698769125,azx666,the631,ooooo,asd123,asd12,asd11,asd10,asd08,asd008765487645,asd09,asd107,asd117,asd106,asd136,asd1126,sda123,asd111,asd132,asd137,asd145,asd143,asd149,MKP123,mkp133,asd139,asd151,asd156,asd163,asd169,asd176,asd183,asd197,asd203,asd236
呢條傻仔不但分身多,口水多,篇幅又多,重會日日更新,
佢又傻又寂寞又確係幾可憐,大家留意下佢施捨下佢啦!!

我地早傾好由8月開始玩粗口仔等佢自己日日PM自言自語

我地早傾好由8月開始玩粗口仔等佢自己日日PM自言自語

只要黑名單佢佢就要新ac至可pm,比我地玩左4個月的低能仔多可笑的白痴

只要黑名單佢佢就要新ac至可pm,比我地玩左4個月的低能仔多可笑的白痴
回復

每個會員都有權開post,專重自己,專重別人,都唔駛咁呀?
回復

奇蹟 發表於 2012-12-6 01:48
每個會員都有權開post,專重自己,專重別人,都唔駛咁呀?

交易區D人唔係人咁品
試過有條友每兩個中開新POST
有D人唔睇版規只為自己個帖見光,理得人死
交易區早排好多呢D人,我一日都DEL左十二三個
係呢排天氣凍先靜左咋
回復

啊橙 發表於 2012-12-6 02:20
交易區D人唔係人咁品
試過有條友每兩個中開新POST
有D人唔睇版規只為自己個帖見光,理得人死

有買就有賣,搶生意

一係禁止個體戶交易

只准商戶發貼,即友緣龜屋呢d

或會有改善,但人流就減少
回復

開設1個開post積分計劃,
論壇每日指定時間送分入ac,
每開1種post就扣若干積分,
唔夠分就無得開post,
咁有無得搞?
回復

回復 啊橙 的帖子

我估係咪個班强國人呀?如果咁樣你地可以好似平時我地寫回復咁限住幾耐時間先可發新post,編輯除外咪得囉!
回復

支持
回復

支持!樓主,我都曾經誤出了貼子,樓主好好人和好有禮咁通知我,以禮雙代是人與人雙處之道
回復