香港龜友論壇

查看: 2395|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

向zeusman2000道歉 另外r2bg唔該入黎

樓主

係我將zeusman2000誤當成r2bg誤會左師兄
捲入此事帶來不便
為此道歉
對唔住 師兄

另外r2bg 唔該入黎交代事件
做人無誠信
無交帶
我買唔買到隻龜事小
我好憎人唔覆我
做事無始無終無交帶

事件詳情:http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=48658&extra=&page=1
沙發
近排燥底?好少見你咁衝動
回復

板凳
Dicken 發表於 2012-7-23 02:07
近排燥底?好少見你咁衝動

因為條友真係踩中我死穴
我堅憎d人無交帶
回復

地板
你已經有佢 TEL, 要鬧佢就打 TEL 俾佢...
在此開 POST 只會攪到大家積怨, 其他人有樣學樣上來講粗口...
之後要版主執手尾... 對當事人完全沒有影響... 最多花三分鐘開新 AC 再上來玩野...
咁做有咩意思???

你即係玩我姐...
回復

龜痴 發表於 2012-7-23 02:13
你已經有佢 TEL, 要鬧佢就打 TEL 俾佢...
在此開 POST 只會攪到大家積怨, 其他人有樣學樣上來講粗口...
之 ...

我無講粗口wo-.-
開post有2個目的
1.要佢入黎比個交代
當係比個機會佢解釋又好,點都好
2.如果佢無回應,無覆
希望龜友們見到,認住個人個名
以免有下一件不幸既放飛機事件出現
減低再出現呢d投訴post既出現率
唔知呢2個理由足唔足夠開呢個post既..
如果呢d理由都唔足夠咁開呢個版有咩意思呢??
你即係玩我姐...
回復

回復 R之迷 的帖子

1. 要交代可以打 TEL,
2. 如果對方有心玩野, 下次交易開新 AC 啦... 仲用呢個咩.. 記鬼記馬...

投訴版係用來移晒 D 嘈交 POST 入來...
以免 REPLY 時在首頁出現, 吸引人地去加入戰團...
以免其他人有樣學樣...

一般有人投訴, 我一 DEL POST, D 人便會以為我針對.. 之後好多陰謀論... 矛頭會轉向版主...
移 D POST 入來係折衷的解決方式...

放飛機係八十後 AND 九十後文化之一...
我地無可能解決, 越多人開 POST 鬧飛機友只會吸引更多其他人開 POST 鬧人...
今次我好欣賞你地雙方都無爆粗,
但鬧多兩咀一定有花生友入來爆粗...

你呢 D 行為唔係正義, 只係小事化大...
一個電話可解決的問題, 你既然
1. 屈了一個無辜者
2. 花了一個版主一個小時的睡覺時間來化解紛爭
3. 令幾個撐你的人一起屈了該無辜者...

反省下啦...
回復

龜痴 發表於 2012-7-23 02:30
回復 R之迷 的帖子

1. 要交代可以打 TEL,

反省,道歉我會做足
但我有佢電話亦無用
照返你既例子
認得佢個ac 佢再開多個都無人知
認得佢個tel 佢再開多張卡亦無人知
另外請check pm
回復

我放過好多龟比ZEUSMAN2000師兄,他很好人及您可放心.
另我留比您的東非側頸龟盈在及等您通知.
此事明顯是沒有交帶引致的結果,請各位龟友引以為戒!

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
R之迷 + 3 一針見血

查看全部評分

回復

dickccm 發表於 2012-7-23 02:45
我放過好多龟比ZEUSMAN2000師兄,他很好人及您可放心.
另我留比您的東非側頸龟盈在及等您通知.
此事明顯是 ...

check pm~~~
回復

件事係我唔啱,我搞錯左!!我係度向大家講句對唔住!!係我搞錯左!!成件事都係我嘅問題真係好對唔住甘多位!!
回復

回復 龜痴 的帖子

講到尾都係方便你做野姐...比人放飛機開POST呻下都得掛??同埋我唔認為係屈羅...最多都係誤會...

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
456wing + 1 一針見血

查看全部評分

回復