香港龜友論壇

查看: 4902|回復: 36
打印 上一主題 下一主題

聽講e度管理員好廢,我唔信得唔得噶^^

樓主

今日我投訴人地放飛機嗟,我無爆粗無無理取鬧,卑人爆粗挑釁~~咁都要卑d管理員一句“睇唔明”就扣分兼品評,喂,家陣系咪傻嘅大嗮先?? 有無正常人講句公道說話先??我覺得同正常嘅成年人系無乜需要講以下紅色果段噶嘛。。誰知個疑似管理員系都要了我,仲要響我今日投訴嘅post講之前果單。。

izzy 1 小時前
    咁請問你對於自認放飛機又粗言穢語嘅人又有乜嘢措施先??公開電話好過分咩?

izzy 1 小時前
    如果系你del我post嘅,,我諗要解釋嘅人應該系你?
    PS,睇唔明唔系理由播

master28 半小時前
    del你po既人唔係我
    但係入面完全係你錯誤既見解 同對某人既暗閙
    我睇過你個po不下5次
    我完全覺得係誤導人
    首先草龜一般市面上主要有3種 唔係你諗既2種
    草龜,大頭草龜,黑頸(廣東草) 我同其他人睇完你個po都覺得你個po係講緊呢個世上冇大頭草呢樣野 你話問過中蜂兄咁你應該知係有大頭草樣野中蜂佢都買過唔少

master28 半小時前
    另外我地壇不嬲都唔准許公開他人私人資料
    唔理係咩人都唔應該咁做
    而且佢既粗言穢語 龜痴亦處理完
    請勿再公開他人私人資料 多謝合作

izzy 半小時前
    世界上有無大頭草e個亞種我諗你想知真理嘅可以去搵個甩嗮頭髮嘅博士解卑你聽,因為上網是搵唔到正解嘅,咁多年兩邊一路5050。
    我無逼過睇我post嘅人信嗮我講,你都無咩立場對我嘅point加以武斷惡評。
    對人地嘅point有唔同意見可以有理有據咁討論,而唔系利用自己特別d嘅優勢施以扼殺,del post,請你google下咩叫言論自由先,唔好做影衰香港人嘅事。

izzy 27 分鐘前
    至於放飛機事件~~你地睇嗮PM同我個post亦話唔知發生咩事嘅,,我無嘢好講,,我唔應該寄希望予小學雞???定唔應該點醒你地點做論壇???

master28 26 分鐘前
    都係個句 我唔係del po個個
    我亦唔知邊個del po

izzy 21 分鐘前
    我話你知,水中情老細,你唔使驚喔,唔系同你投訴~~~

izzy 21 分鐘前
    下次對人品頭論足之前,做下功課先喇~~

邊個再del post隨你喇~~唔好扮嗮蟹咁PM我,我份人光明正大,有意見開post講!無咩事需要私底下同d唔識嘅人傾!!
沙發
可能我理解力低...
我到依家都唔知你發生咩事...

回復

板凳
龜痴 發表於 2012-7-22 23:50
可能我理解力低...
我到依家都唔知你發生咩事...

多謝提醒。。。以下我pm復你嘅嘢,,希望睇得明嘅CHING 得閒解釋卑你聽

izzy 2 小時前
    咁請問你對於自認放飛機又粗言穢語嘅人又有乜嘢措施先??公開電話好過分咩?

龜痴 2 小時前
    YES, 私隱問題不可公開 TEL,
    粗口是要扣分... 已經有義工處理...
    今次事件我睇你地兩個 PM 都唔清唔楚, 睇左我三次都唔知你地寫乜... 經一事長一智, 下之約人前要打電話俾人講清楚... 仲要俾埋自己 TEL 人地...

我唔會介入你們之間的糾紛...

izzy 1 小時前
    無人叫你介入,我就卑多次信心你:
    你睇嗮PM無理由睇唔到我嘅電話,
    睇我個post你都知我打過幾多次電話喇,
    個人系咁串人都系因為佢自己寫咗句火星文,咁你都入佢唔到我都唔知講乜好~~~
回復

地板
多一事不如小一事師兄
回復

Ivan9999 發表於 2012-7-23 01:00
多一事不如小一事師兄

你岩,,,由得佢地blackbox好喇,,,講晒d真相都唔知為乜,我又唔係卑人呃到
回復

izzy 發表於 2012-7-23 02:28
你岩,,,由得佢地blackbox好喇,,,講晒d真相都唔知為乜,我又唔係卑人呃到 ...

平心而論...其實你個post既內容真係有點散亂,

俾左好多內容大家睇,但冇重點......除左知你俾人del post 扣分,同人吵大草問題,放飛機外

都唔知你想投訴邊個......同埋大草一事,放飛機等..既post都冇晒?  我見你冇link up 其他人更加唔知咩事
回復

回復 izzy 的帖子

e度管理員同超版唔廢,
廢的可能係其中某位或某幾位瘀血!!
不要1句打沉所有人呀師兄,
不過有D版主只浦頭踩1兩腳就失蹤,
好少跟到尾,或者跟住就答你,義工無人工架,老奉咩!!
不過呢D都唔叫廢,叫責任心不足~~
小弟較欣賞有3位...
zero1師兄,火水哥同龜痴大人
回復

khip 發表於 2012-7-23 17:46
平心而論...其實你個post既內容真係有點散亂,

俾左好多內容大家睇,但冇重點......除左知你俾人d ...

無意思我無咩心機整篇report出嚟port人,其實凈系針對幫托del我post嘅人 master 28,因為你見到最頭果段pm系好鬼激氣噶,仲要響我post卑人放飛機嘅時候出嚟了我,請見上面張相,post link黐過嚟會斷開,好似咁::http://www.hkturtle.org/forum.ph ... 48580&extra=&page=2 ,,開到你會見到30樓就系張相喇~~
跟著針對第二個就系e度三樓嘅 龜癡,,佢系義工,做嘢都幾勤力,我公開放我飛機嘅人嘅電話,佢就即時改咗兼扣分,而get唔到我卑人放飛機,就唔知系我表達能力有限定咩原因了。。我都有解釋卑佢聽,請參照e度3樓~~~

啊~~好攰,,,我都唔知為乜講咁多嘢,,,希望你get到喇,真系無力再講了
BTW 多謝正面嘅關心
回復

gaolao 發表於 2012-7-23 19:10
回復 izzy 的帖子

e度管理員同超版唔廢,

任何事都系對事不對人,請你明白,任何人都有唔想跟進同失誤嘅時候,你可以話我唔好彩。
我都無一杆打死任何人,我都唔想信e度d人好廢咯,如果唔系我可以一走了之,使鬼提咁多意見把鬼咩。。。

BTW, CHING意見頗為正面,多謝你先。。
回復

回復

冇上幾日壇....開頭吾知咩事.....今日用左個幾鐘了解....终算明白了...

回復

zero_1 發表於 2012-7-25 09:54
冇上幾日壇....開頭吾知咩事.....今日用左個幾鐘了解....终算明白了...

無在 ZERO 兄坐鎮...
火星人立即入侵地球喇...

我無用, 無能力保持地球既和平...
地球既和平全靠你喇...
回復

龜痴 發表於 2012-7-25 11:26

甘大頂高帽笠落黎xdd

盡量盡量xdd
回復

我尊搞破壞就真 真係唔好意思
回復

gaolao 發表於 2012-7-23 19:10
回復 izzy 的帖子

e度管理員同超版唔廢,

你欣賞的某個xx我唔認同咯

XX = 龜痴... XD  發表於 2012-7-25 14:38
回復

zero_1 發表於 2012-7-25 12:09
甘大頂高帽笠落黎xdd

盡量盡量xdd

Finally~~~~
Thx for your attention and understanding.
As for me, I am just a normal user addicted to chatting and trading with reasonable peoples here.
Your propmt help is more than apprecaited here, under which, hopefully the  harmony here will last longer.
回復

龜痴 發表於 2012-7-25 11:26

Don't be, thank you anyway~~~ I am not good at reporting as well~~~
回復

唔系你龜痴
哈哈
回復

路過的我....

x2  發表於 2012-7-25 22:37
回復

你啲表達能力真係好嚴重, 完全唔明你講咩, 讀好啲中文啦
回復