香港龜友論壇

樓主: 龍之殺
打印 上一主題 下一主題

粗口pm狂徒條友又黎喇

你老友好正,佢話柒頭佢就系,大胆承認,讃~~
份人又順得人,叫佢精仔傻仔佢都無所謂,
又好口話頭醒尾知我比佢醒,讚我醒,
而且又非常感性,感懷身世,
細路...多爹唔係你的錯,可能是你媽媽濫或入錯行,
入錯行做雞唔緊要,叫你媽带袋嘛,不然你越來越多老豆多多爹爹!!
我係同情你,希望呢度D網友唔怪你年少無x知!!

X = L ?  發表於 2012-7-14 01:28
回復

婷婷 發表於 2012-7-10 23:48
我仲要溝仔架,由此至終係咁亂質個愛情故事比我=____="
佢好似越黎越癲咁

我有理由懷疑佢係愛上妳
你就好 la,麼囉差都有殖民地
回復

咪就係L囉
回復

oooooo 發表於 2012-7-14 01:48
咪就係L囉

x = 9 都得
回復

回復 地獄火 的帖子

任君選擇
回復

呢條傻仔以為我會覆佢就再pm我,
大家欣賞下佢呢段狗屁不通嘅文法~~
多謝讚我偉大,不過你又何嘗唔係吖,
你根本只係我用來賺分的工具同俾大家笑嘅小丑,
你娛樂大衆,你偉大D,繼麥當奴後你係最正嘅小丑!!

回復

你嘅意見我一一為你解答,
柒頭係你而且你重縮頭,
攪屎煽風點火係我本事唔係最叻,揷你都係,
朵都臭埋係你思覺失調後的錯覺無人同你一樣咁諗,
正義感係天性,同你1出世就係小丑一樣,
你老母做雞唔做安全措施就會有愛滋梅毒狗西,
佢生你人頭冇春袋多爹屎忽鬼亦係意外,唔係你嘅錯!!
我同情你個人頭冇春袋,因為係人個頭冇春袋啦,你白痴架~~
我亦有野問你,你個袋係咪堅多爹?你屎忽係咪堅有鬼?
回復

有無人睇得條友講咩?完全溝通唔到...真可悲~~~
你D理解力咁低post寫咩都唔明,唔怪得唔響post講野!!
重話咩辣野?咁咪要好驚?你又無乜好玩,淨係得無聊,
成日掛住年初1,你年初1唔上來你就係杏加橙,
係呀你有料唔使跟人講野啦~哈!!!
你自講自笑自言自語...低能仔!!
講真吖,玩你又幾好玩架,
咩鸚鵡狗西??解譯下??唔明??

回復

滿以為你有腦有eq頂得我兩咀,點知你來來去去3幅屁,你知唔知呢度用人話溝通架?
你無內涵無家教無L聊,講野無point又唔好笑爛gag不如,就連自己作出來D詞都解譯唔到,
同你對話我原全唔洗用腦,你只係有copy&page咁多料咋,9年免費教育在你身上只等如9年浪費教育,
你早D收皮啦!你只係個連小學雞不如嘅自言自語嘅自閉仔廢物應聲蟲!!你根本無資格上呢個網,
我俾多個機會,你下段留言唔好笑無新意無創意的話我將會禮拜你,因為你唔配做我對手~~
情願賺少D分都唔俾你拉低D水平......

回復

你回家跟你媽媽吔蕉吧,
我睇你唔起,睇死你唔識豎起,
學會講粗口至來挑機啦!!
我代你保管你老婆等你
抽住你老婆水等你呀
圍頭仔~~

回復

原本以為唔接D粗口仔PM會好悶,
不過又唔係咁無聊啫...
可能我將佢老婆私處私有化咗
幾好用呀
回復

傻仔~~你思覺失調定自閉妄想症又或兩樣都係呀!!
你咪以為你諗就係至得假,低低地!!
你知唔知你係邊個,你又知唔知我係邊個?
你又知唔知龍之殺係邊個,你又知唔知婷婷係邊個?
全部都係你幻想出來,今日我係精神分裂後幻想出來嘅對手呀...
你1直都係自言自語,同你開心緊果的係你屋企人呀,你亂倫緊呀~~
你連自己老豆都搞埋呀!!你快D返中途宿舍食藥啦....

回復

禁左azx666先
你係邊個IP同電話號碼我都知
龜痴唔會公佈但我會
我玩厭你就將你俾大家玩

點解你有佢 TEL?? PM 俾我睇下對不對... 以免殺錯良民...  發表於 2012-7-17 16:14
回復

終於有4個能另人明嘅同音字了,
呢4個字反映緊你老母何嘗唔係俾人咩緊,
重要有你份

回復

跳灰即係賣白粉,食白粉叫啤灰呀傻仔...
你點又止3個ip呀!!你都未計你固網果個!!

回復

其實咁多位,一人少句件事過一排就會完!!!   你們愈反駁,佢愈玩得開心。

一隻手掌拍唔響呀,各位龜友,無謂搞到大家無啦啦嬲到爆,婷婷,龍殺,OOOO又俾人講呢樣講個樣...有咩好呢

大家吹下水,講下龜經,做下龜公/龜婆咪算囉
回復

回復 khip 的帖子

而且係我玩得開心嘛
我差百幾分就碩士啦
你俾我玩多陣啦
thank you~~
回復

好~~下個月初八寅時飛鵝山山頂數落第七枝燈柱對面個垃圾站等!!
你唔到你就仆街成家剷,袋底癬生到上額頭~~

回復

oooooo 發表於 2012-7-18 02:07
好~~下個月初八寅時飛鵝山山頂數落第七枝燈柱對面個垃圾站等!!
你唔到你就仆街成家剷,袋底癬生到上額頭~~
...

唔好飛山啦,上大帽山,山項天氣站好D,凍到冇朋友,上山車路得一條,隻秋必備
回復

唔好話專重對手,都係下個月初八寅時,除左飛鵝山你可選擇深水灣,
深水灣沙難右邊果個救生員塔對出海面500米浮台等~~
記得著比堅尼呀!!!你唔到就屎忽生蛇生上後尾枕再扮返到心口...

=.=''  發表於 2012-7-18 08:57
回復