香港龜友論壇

查看: 4992|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

關於BAC!!!急!!!

樓主
回復 鱷君 的帖子

我之前都響魚佬果度買左支,記住開左之後要放落雪櫃,埋開左之後只可以保存1個月.
回復

沙發
回復 北鄉一刀 的帖子

Sorry, 樽野仲響雪櫃, 我即刻拎出黎睇, 佢淨係話開左之後要放落雪櫃, 無講到可以放幾耐.
魚佬話可以放3個月, 另外有個拍賣網話可以放一個月, 但係官網同包裝上都好似無寫可以放幾耐.
大概係唔可以放太耐, 見到變色或有問題就唔好用.
我話可以用一個月係因為睇左另一個拍賣網.
Anyway, 我買左樽野應該都有一個月, 剛才我打開, 無發覺有異樣, 淨係見到有黃點, 我唔記得左果d黃點買既時候有冇.... 但我會繼續用.
回復

板凳
回復 北鄉一刀 的帖子

唔緊要啦, 可能我keep得唔好. 其實我淨返好少, 頭先已經用晒喇.
回復

地板
回復 北鄉一刀 的帖子

我都係好心提醒下人, 因為我第1次用完唔記得左放落雪櫃.
我係睇水中情個網, 佢寫住可以keep 1個月.
其實官網無講可以keep幾耐, 唔可以話邊個岩邊個錯, 總之就係唔可以keep好耐啦.
我好心提醒下人, 人地又唔回應我, 你又一直串串貢. 我都心灰意冷喇, 最多以後都唔留言.
回復