香港龜友論壇

查看: 9175|回復: 48
打印 上一主題 下一主題

狼~~為了拉近我同白髮既距離我買了他們

樓主
1我搵唔到你地加分是按那裡?
2你的龜在那裡買的?
3龜殼近乎完美~兩頭之間有足夠空間生長~
4用膠缸好處是~缸內角是圓型~龜糧不會卡在死角~雙龜頭就食唔到~(因為一般龜得一個頭就易辦得多~雙頭就冇辦法食到死角位食物~)
回復

沙發
我的雙頭龜是分別在多間店舖買~有五木/水族駅/有緣/寵物節/文記/
價錢由800元至12000元~

我係五木買,很貴  發表於 2011-10-13 01:13
回復

板凳
我們是消費者~店舖當然常說特別優惠個別顧客~價錢唔好同人講~我特別優惠你咋~所以出現死心粉絲客人~
是真是假都好~消費者就係朋友~店舖點都係店舖~有利益關係~
好多時寵物價錢~都係我地消費者自己推高~根本唔需要賣咁貴~你地自己搶貨~
店舖將動物種類再細分~令更多級別出現~再略施小計~令客人自己追貨~
現在科技發達~好多人都會將手上動物二手賣出~往往追唔上店舖一半價錢~原因就係買貴左野~
回復

地板
dee888 發表於 2011-10-12 11:37
想加分是按...評分~~

我真係搵左好耐~都搵唔到"評分"兩個字~
是在對方位置~還是狂我回覆的位置?(不過我兩個位都搵過)
回復

dee888 發表於 2011-10-13 12:36
在對方的post右下角位置按評分~~

我電腦只見到"使用道具"舉報"反回頂部"是沒有"評分"
可能我是新人~未有權限做~
回復

我覺得大家養雙頭龜的一群~應該出黎聚一聚~互相交流下飼養心得~
回復

明白~點先會變大學生~?是否回答得多就會?
回復

講得野多就係大學生~唔係講得野多壞學生咩~
回復