香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: joeNG
打印 上一主題 下一主題

百闭苗,现货

250万非常便宜,是否收津巴布韋貨幣,如果是,香港交收,我比夠10億津巴布韋貨幣你,絕不食言
回復

你說中國呢個價好多人要貨,我有3隻,我用70萬一隻賣俾你,你轉一轉手可袋40-50萬很合理吧...可送埋去中國俾你,要唔要貨????
回復

樓主其實已經好勇敢!咁嘅價都敢明碼開出呢!
冒著千人斬,萬人圍嘅險,勇氣可嘉!更難得
是從容面對,面不改容,道行之高無從深考
回復

嘩仲話要賣曬,我有錢無地方洗點算
回復

回復

儍佬來香港搵儍仔,最後發現最儍係自己!
回復

這龜真的很美, 但這個價又真的太過份了, 其實現在資訊發達, 國內外龜價和質素是很易知道, 在商言商, 不賺錢就沒人做, 這是正常的, 但都要合理, 各方都有利才成事. 明顯地, 現在很多龜友都直接去國內買龜了. 也是因龜商謀暴利所致, 養殖場的價根本沒那麼貴; 其實各位師兄都可直接去買, 昨天問過海關和漁護, 如果是人工養殖的龜, 只需要國內提供發票, 列明是人工繁殖, 加上水生野生動物馴養繁殖許可證, 水生野生動物經營利用許可證, 營業執照, 野生種物特許運輸證和瀕危物種證就可報關入境, 不用付費, 也不用怕被人抓
回復

百色冇錯的而且確係罕有靚龜,
價錢一直都在金錢龜之上,
但又未至於去到50皮一只咁誇張!
10皮野樓下一只還可接受!
回復

現在呢位人兄開價120萬,如果係50萬可能會少d 人講野既,運埋香港250萬,仲要唔知人仔定港元,真係好野,300萬買隻龜,300萬知唔知可以做好多野
回復

師兄,古語有話【人蠢無藥醫】~ 明顯出現咗這一位 ,慨嘆他完完全全在自己的幻想世界裏面生存 ,沒有想到現今資訊發達完完全全破滅他的發財大計 ,希望回頭是岸才是真君子,唔好再發夢
回復