香港龜友論壇

查看: 4113|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

我家的六小福 (2015年皖南安緣苗)

樓主
waiyike1314 發表於 2016-4-8 13:54
皖南苗身型比較大, 背更高和圓, U型線, 手腳面肚邊都比較金紅色, 鷹咀檻欖眼, 大部份無眼線. 因為產地溫差 ...

冇一隻係連頭線
回復

沙發
waiyike1314 發表於 2016-4-8 17:06
有三隻是連的, 對我來說, 連線與否不重要, 只要是純種, 健康, 不連線的B, 長大後一樣可生連線的B, 要看長線 ...

師兄,你要用回覆我先知你覆左我架,你第五張圖,見到四個龜頭都冇連線,可來有三隻有呢?見你話到皖南安緣苗身型比較大, 背更高和圓, U型線, 手腳面肚邊都比較金紅色, 鷹咀檻欖眼,只是討論下,,學下分純安
回復

板凳
waiyike1314 發表於 2016-4-8 17:06
有三隻是連的, 對我來說, 連線與否不重要, 只要是純種, 健康, 不連線的B, 長大後一樣可生連線的B, 要看長線 ...

我驚同人買時唔連頭線,又有眼線都話係皖南,到我賣番比佢就話係雜,你養緣會餵老鼠嗎?
回復

地板
waiyike1314 發表於 2016-4-8 18:23
你們可以加場主的微訊, 有他的龜的照片, 你們或許說圖片可做假, 可以KEY圖改色, 所以呢, 你們也可看看他們 ...

可以放片!乜冇人敎你咩?期待你啲正片
回復

waiyike1314 發表於 2016-4-8 18:18
這個憂慮是很正常, 所以呢, 才用微訊視像選龜, 沒得騙人, 而且個場咁大, 不會為一隻二隻的苗而破壞自己公司 ...

又一個神級高人
回復