香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: WingXD

問個問題都要比人鬧撚樣= =

緣來有你 發表於 2015-10-31 17:20
你老友都話距有問題。

我祇可講一句,買賣一定要有心,冇心冇為pm佐人時間,你睇佢淨係問一句是全品嗎?就冇野問,呢D問題在帖裏面問可以了,如果係真係有心才去pm才是一個正常人》的買家。
回復

超人之迷 發表於 2015-10-31 20:15
我祇可講一句,買賣一定要有心,冇心冇為pm佐人時間,你睇佢淨係問一句是全品嗎?就冇野問,呢D問題在帖 ...

有時你又無甘火,爆曬粗甘為咩?對大家都唔好。最多迷無理距,影響你系論壇嘅聲譽
回復

其實你地班人可唔可以積番D口德呢,成日講唔夠兩句就撚撚聲爆晒粗
回復

等我入 lai 多 L 下事先,反正呢排悶悶地
回復

乜你唔知鬧你呢個契弟係龜友已經出哂名咩
5 止呢度出名,仲威震到全東南亞,旺角偷白化盾臂龜賊,但我習慣叫佢做光頭妹妹,因佢成日話自己係女 lai
佢係度有一百幾十個分身,有精神分裂症,但又識低買高賣 wor
佢真身係教授級,名叫君臨天下,亦係呢度過街老鼠
佢把口日日食屎點會 5 臭
有個叫蜘蛛乜亦係佢分身之一,分身同分身互答去話你,話你 L 樣已經小意思 ga la
佢 5 拎你全家講已經比足面你,快 d 多 L 謝佢 Tim ar
回復

地獄火 發表於 2015-11-6 00:07
乜你唔知鬧你呢個契弟係龜友已經出哂名咩
5 止呢度出名,仲威震到全東南亞,旺角偷白化盾臂龜賊,但 ...

蜘蛛乜?我想ching是説我了?ching我想你想多了,可能我回覆錯了問題另你唔會?我入了這論壇不長時間,亦不太多上這論壇,我亦没有興趣知人過去的事,我亦不是什么人的分身,我應同ching你没有交收同過節,如果有我向你說聲sorry先,我回覆所有人的post都是個人意見,另你唔會真係唔好意思,不要亂估我是什么人的分身,我祇想在這里説説龜吹吹水的,謝謝ching。
回復

蜘蛛俠 發表於 2015-11-6 17:11
蜘蛛乜?我想ching是説我了?ching我想你想多了,可能我回覆錯了問題另你唔會?我入了這論壇不長時間,亦不 ...

原來你 5 係君臨 ar
咁即係英雄 la
回復

買賣本平常, 唔使爆粗 ! 大家龜友,多個朋友 !
回復

地獄火 發表於 2015-11-7 23:25

原來你 5 係君臨 ar
咁即係英雄 la

http://youtu.be/9xIfVdlQLng
冇意中發現~~光頭妹

回復

福田仔 發表於 2016-1-6 02:41
http://youtu.be/9xIfVdlQLng
冇意中發現~~光頭妹

开心大發現
回復