香港龜友論壇

查看: 1435|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

可自訂size(包送貨)___全新木製爬箱

樓主
先經本人親自check貨...保証ok...再大家約好時間...本人親身送到你ge府上...讓你放心
絕非一般收貨時由物流押運等公司要即送即收!

讓心愛爬爬有個舒適ge家
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/h ... 76025_2006148_n.jpg

包兩塊玻璃門
左右兩邊均有30x30cm鐵網
全獨立4組電源開關
內有3個陶磁燈座及1個17吋光管座

(包兩塊玻璃門)...
120x55x55cm___$1300
100x50x50cm___$1100
80x45x45cm___$900
60x40x40cm___$800
(自訂size也可訂做)

如同時訂購其它爬虫keep溫器材可亨8折優惠
尖沙咀至上水包送貨...其它地方另議...新蒲光自取可減$50
有意pm留電話以便聯絡^^
沙發
可否到工場參觀一下,and 訂造呀﹖
回復

板凳
restart2020 發表於 2011-9-15 17:54
可否到工場參觀一下,and 訂造呀﹖

回復

地板
請問還有什麼器材呢?溫控有嗎?
如果我想張四個燈座/管都要有獨立電制要加幾錢?因為我想有些要加時間制,有些要加溫控,所以每個燈制都有獨立插頭對我更方便!
同時想問可以幫做埋內裡的玻璃盤嗎?如果要一個80x45x45加埋之前的要求,總數幾多錢呢?
回復

80x45x45...四個有獨立插頭ge燈座___$900
回復