香港龜友論壇

樓主: kahung
打印 上一主題 下一主題

中蜂ws群踢人事件

co2_arius 發表於 2015-8-3 01:00
要數人數多少去判斷是非的話,最終必定會去到即是五十步笑百步之理
另外,一次踢好幾個人而你在群都不知 ...

互聯網之大師兄應該知道吧 不止是50笑100 加上都唔係怕唔怕比人知道既問題
回復

751 發表於 2015-8-3 01:02
算喇……咁聽日中蜂幾點返友緣呀

咁我就唔知了 有事搵佢前打去鋪頭問下係唔係度吧
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 01:05
咁我就唔知了 有事搵佢前打去鋪頭問下係唔係度吧

Thx……師民
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 01:04
互聯網之大師兄應該知道吧 不止是50笑100 加上都唔係怕唔怕比人知道既問題 ...

假若不是怕被更多人知道的話,那又是甚麼問題?
有道理的話也不怕所謂的「公審」吧。如果是有甚麼原因令中峰理應要踢人的話,這些証據一出,自自然然就會收晒全部人皮,而不用只一個以朋友及非當事人的師兄齋講護航,看著都辛苦,你做朋友的都比中峰多說話多解釋,而中峰只是打個分,留了十六個講了等於没講的字。
回復

co2_arius 發表於 2015-8-3 01:12
有道理的話也不怕所謂的「公審」吧。如果是有甚麼原因令 ...

多謝你哋,狼狽為奸,蛇鼠一窩,活躍論壇.

多謝你哋,狼狽為奸,蛇鼠一窩,活躍論壇.  發表於 2015-8-3 01:18
回復

751 發表於 2015-8-3 01:16
多謝你哋,狼狽為奸,蛇鼠一窩,活躍論壇.

中蜂加分留言
回復

阻人發達爛春袋死...人地都好明顯係想多d客
攪攪陣 無幫襯未踢囉
回復

抱歉各位師兄 我之所以出黎講一大堆野係因為中鋒係我朋友 發生呢件事佢真係好唔開心 所以我只係想出黎了解下 其實大家熟中鋒既話都知道佢係個好隨和同埋比較靜既人 所以大家初識佢時會覺得佢好cool咁 但其實佢都好傾得的 同佢傾計就算唔係龜既野佢都會同你傾 有時去到佢鋪頭搞搞陣無幫襯都唔理你的 呢點我相信好多師兄都知 發生呢件事大家都唔想 誰對誰錯都唔會有結果 只好随時間而逝吧 日後大家想去搵中鋒吹水 中鋒歡迎的 除非是有人小氣唔想再搵中鋒吧

夠了打手,你表現唔錯x2  發表於 2015-8-3 01:26
夠了打手,你表現唔錯  發表於 2015-8-3 01:24
回復

睇嚟中鋒真係好討厭你地 ...
算啦,件事未必有話邊個岩邊個唔岩 (雖然無拉拉比人踢真係好無辜)
開個獨立既石金group囉 ... 不過無老闆打理就要等有心人
回復

co2_arius 發表於 2015-8-3 01:12
有道理的話也不怕所謂的「公審」吧。如果是有甚麼原因令 ...

師兄應該知道什麼是啞巴吃黃蓮吧?況且中鋒仲好憎打字
回復

同埋secret ching 如果你真係中鋒朋友既話更應該幫佢做翻好形象工程
會員岩又好唔岩又好,都唔係要搞到大家唔開心架係咪?
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 01:22
抱歉各位師兄 我之所以出黎講一大堆野係因為中鋒係我朋友 發生呢件事佢真係好唔開心 所以我只係想出黎了解 ...

誰對誰錯當然會有結果,你講一大堆中風平時點平時點,關我鬼事咩,又話要隨時間而逝,你係逃避問題定試圖淡化件事?
你連中風歡唔歡迎人地都知,果然係一等一打手
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 01:24

有問題就要出黎講,出黎討論澄清,點可以講一句唔鐘意打字就當冇事發生睇唔倒?
事實擺在眼前,佢鐘唔鐘意打字關我鬼事?
回復

我睇廣東省香港市好快來臨!D人都大陸化,做生意都共產化!
香港快完了!
回復

好似689正苦一様亂七咁來!好在香港有正義的你!
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 01:22
抱歉各位師兄 我之所以出黎講一大堆野係因為中鋒係我朋友 發生呢件事佢真係好唔開心 所以我只係想出黎了解 ...

師兄,恕我不懂看人,在2小時前的11點35分,中蜂還在談笑風生地在自己群POST LINK叫人入這食花生;他踢了我弟後也沾沾自喜般跟口水尾說句"講完遺言係應該走了"。

我真的不能從這些動作上,看出他非常唔開心、後悔、屈屈不得志、失落什麼種種你所形容的。
定話,師兄所說的中峰唔係我地討論緊果隻中蜂,我地搭錯線呀,,,
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 01:24

講左咁多,其實都是如果如你口中是其他當事人理虧在先,有實實在在的理據去踢人的話,字不用多打的,圖就可以了。
而且他憎打字,是他個人問題吧,想信很多人都一樣憎無辜被踢的,你如果知道連被踢的當事人都不知道的內情,反正你都打了不少字(應該不憎打字吧),大可以代中峰說明的,為朋友為到底嘛=]
回復

lucky8 發表於 2015-8-3 01:31
我睇廣東省香港市好快來臨!D人都大陸化,做生意都共產化!
香港快完了! ...

Ben哥唔關你事……我只求明白
回復

jasonmetro 發表於 2015-8-3 01:25
同埋secret ching 如果你真係中鋒朋友既話更應該幫佢做翻好形象工程
會員岩又好唔岩又好,都唔係要搞到大家 ...

師兄你岩 但中鋒只係唔尊重啲唔尊重佢既人
回復

我愛巴西 發表於 2015-8-3 01:26
誰對誰錯當然會有結果,你講一大堆中風平時點平時點,關我鬼事咩,又話要隨時間而逝,你係逃避問題定試圖 ...

師兄你錯了 是一等一朋友才對吧?
回復