香港龜友論壇

樓主: kahung
打印 上一主題 下一主題

中蜂ws群踢人事件

SecRet 發表於 2015-8-3 00:34
咁都係當事人與當時人的事

我係當事人呀
回復

我愛巴西 發表於 2015-8-3 00:35
哈哈,石金專注群, sorry我真恢係好大聲笑左出黎,為左有生意要分兩個 group,果然有生意頭腦,陰莖! ...

抱歉師兄 我懶左 應該是 石金研究群 專注石金 歡迎交流 飼養心得
回復

我愛巴西 發表於 2015-8-3 00:37
如果係當事人同當事人的事,人地依家開 post投訴,你依個“非當事人”又點解要話人無聊呢?又點解護航呢 ...

我有講過樓主無聊? 只講過呢個post無聊 同埋樓主開post出來讓非當事人知道討論 我呢個非當時人就不可能討論?
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 00:34
咁都係當事人與當時人的事

中峰在當住一群人面前踢走當事人,現在當事人在中峰存在的圈子開個post出來噴下,又好像大家都在做同樣的事=]
回復

751 發表於 2015-8-3 00:34
如果……佢係實體商戶仲加要澄清……佢可以入嚟噴

師兄如果你熟中鋒你會知道佢好憎打字 有人會講咁點解佢要開群 佢開群目的就係拉埋一堆龜友大家交流 以龜會友者
回復

co2_arius 發表於 2015-8-3 00:43
中峰在當住一群人面前踢走當事人,現在當事人在中峰存在的圈子開個post出來噴下,又好像大家都在做同樣的 ...

請問師兄群內人數?壇內人數?加上群內踢人也未必知道 因為我都是看到這帖才知
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 00:43
我有講過樓主無聊? 只講過呢個post無聊 同埋樓主開post出來讓非當事人知道討論 我呢個非當時人就不可能討 ...

你話個post無聊,個post樓主開的,而你否認樓主無聊
你話樓主開post俾非當事人討論,但你之前又話中風兄踢人係兩個當事人之間的事
邏輯恕我跟唔上
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 00:45
師兄如果你熟中鋒你會知道佢好憎打字 有人會講咁點解佢要開群 佢開群目的就係拉埋一堆龜友大家交流 以龜 ...

啫係……你代表中蜂……做打手

我笑左,佢講明自己來歷  發表於 2015-8-3 00:50
回復

師兄如果你熟中鋒你會知道佢好憎打字 有人會講咁點解佢要開群 佢開群目的就係拉埋一堆龜友大家交流 以龜 ...

不如你開多個ac,叫中風兄心裏的毛蟲
點解你咁勁,連佢諗,開群目的,心態咩都知 ge :)
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 00:38
抱歉師兄 我懶左 應該是 石金研究群 專注石金 歡迎交流 飼養心得

其實佢點做生意並不關我事,我被入群也因為知他是實體商店,沒什麼刻意唔比面(也應該需要比面),就是看不到慣能這麼沒責任地踢人,再輕輕說聲"講完遺言係應該走了",可以這樣做的嗎 ? 香港很多爬店主都會不知不覺間傳染上自大自我膨脹癌,而佢地愈來愈嚴重到末期的原因是周邊給他們錯覺的愚忠客,唔知秘密兄係唔係。

別再轉移視線說被禁止買賣什麼了。
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 00:47
請問師兄群內人數?壇內人數?加上群內踢人也未必知道 因為我都是看到這帖才知 ...

做得生意就預左俾人討論,唔通要係佢度買過野,俾佢鬧過先有資格講?
回復

唔該你……問吓中蜂尋日踢我哋走我哋私聊ws問佢點解踢走我哋又唔出聲彩佢想點
回復

師兄,我留在任何一群,都以這大愛(以龜會友)為首要出發點,但最終是怎樣 ? 被分類了,被棄在第一群了。
佢目的並不是拉埋一堆龜友大家交流,至少這目的這氛圍在他未分AB前已達到了,而他也一手消滅了。這必需分清先後,之後一堆人”專注專心專乜專物石金”是他引發出來的二次創作,無佢的動作無這些。

回復

我愛巴西 發表於 2015-8-3 00:48
你話個post無聊,個post樓主開的,而你否認樓主無聊
你話樓主開post俾非當事人討論,但你之前又話中風兄 ...

你食一碗飯, 碗飯凍既 你食落去你會唔會凍? 至於什麼當唔當時人請師兄爬番文吧
回復

751 發表於 2015-8-3 00:53
唔該你……問吓中蜂尋日踢我哋走我哋私聊ws問佢點解踢走我哋又唔出聲彩佢想點 ...

我相信佢唔洗問就可以知中風諗乜,然後再答你
回復

751 發表於 2015-8-3 00:49
啫係……你代表中蜂……做打手

你地點諗隨你地 只係中鋒同我申完我出來了解下者
回復

我愛巴西 發表於 2015-8-3 00:49
不如你開多個ac,叫中風兄心裏的毛蟲
點解你咁勁,連佢諗,開群目的,心態咩都知 ge :) ...

抱歉師兄 我好少上壇
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 00:47
請問師兄群內人數?壇內人數?加上群內踢人也未必知道 因為我都是看到這帖才知 ...

要數人數多少去判斷是非的話,最終必定會去到即是五十步笑百步之理
另外,一次踢好幾個人而你在群都不知道的話,照上面道理,既然你在群中都不知道踢人事件,今次在論壇中都應該不多人知道這帖的。
再者,假若光明正大地踢人而是踢得有道理的話,應該是不怕被人知道的,除非踢人是理虧吧
回復

cwl 發表於 2015-8-3 00:50
其實佢點做生意並不關我事,我被入群也因為知他是實體商店,沒什麼刻意唔比面(也應該需要比面),就是看不 ...

師兄 點都好啦 大家有大家的觀點同對與錯。只係岩玩岩傾咪一齊囉 如果唔係都無意思
回復

SecRet 發表於 2015-8-3 00:57
你地點諗隨你地 只係中鋒同我申完我出來了解下者

算喇……咁聽日中蜂幾點返友緣呀
回復