香港龜友論壇

查看: 2881|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

請小心"ace01"東故頭弱智驗屍打把仔

樓主
第一日2014年11月4號,PM我whatsapp被相佢,講價己經算,話就我交收地方,就荃灣地鐵站,我特登駕車拎出黎被佢,出到黎將我點龜驗屍咁驗,反轉反轉再反轉,驗左超過15分鐘,驗完又唔要,算很數,我whatsapp爆粗小佢,佢大反我轉頭:我柴灣特登過黎玩你!封我埋我whatsapp天!請問我停車係停車場使唔使錢!?

第二日2014年11月5號,佢whatsapp我講:"sorry呀師兄,尋日我係驗耐左ge,但我其實想買......不過果時有d誤會,我要同你道歉!如果未出,可否再約時間交收?合掌"我話得,照價$1000一對無得減,佢咁都重要壓我價,我講明照價$1000要就要唔要就算!佢無應我!完

第三日2014年11月6號,佢又再whatsapp我話:"我請你飲野向你賠罪呀......師兄係我唔岩!求下你800賣被我呀!合掌!我真係好後悔,我想養鱷好耐...我己經知錯la!"我講明照價$1000要就要唔要就算!佢又係度話自已點又點慘點慘,我又心軟又信佢又減價被佢,問左好多次佢係唔係堅要,約實魚街9點交收,佢話好一言為定,一陣又話改聽日,今晚趕唔切,我話等到佢10點,佢又話10點就10點!又過一陣又話電話無電交收唔到,重埋一張電話無顯示電力既發瘟相被我!我就叫佢去食屎!依家重再封我whatsapp!請各位龜友小心"ace01"東故頭弱智驗屍打把仔,電話係:9144609X,此人有嚴重既精神錯亂,同輕度智障!各位容許講幾句粗口:你老無弱智西,睇到既死很出黎幾句臭口,被大家認識下你呢個"東故頭弱智驗屍打把仔"!
回復

沙發
推!!!              
回復

板凳
都唔明點解咁多e類人?
回復

地板
師兄你都算係咁, 如果係我,第一日驗完屍唔買我已經唔會理佢
回復

依家不停玩我電話,打黎講埋点弱智野,佢再打黎我就去警署備案!成個龍馬車咁!
回復

哈哈哈龍馬車  笑死 ○ 深表圍陷。
回復

唔睇真咪又俾你搵笨囉
回復

呢鋪真係玩得甘
回復

對...我第一日都已經唔會理佢
回復

依啲買家應該封殺,
感謝師兄個案分享~
回復