香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: R之迷

強力譴責警察沒有應用心靈感應超能力

無藥可救,救返也浪費藥,拉去將軍澳
回復

樓主,精彩,口中有民主就大晒,攪到旺角現在唔駛夜晚十二点後那些黑人也出來爭取民主,那些自稱民主英雄,那些人也是爭取黑金政治啫,你們搞死了警察,你地保護我們了,oK?
回復

回復

回復

燕赤霞 發表於 2014-10-18 18:52
回復 toypredator 的帖子

遲d三點水兄弟又出黎爭取民主,到時咪六國大封相。亂過亂世佳人。 ...

邊個邊個?
回復

家家 發表於 2014-10-18 13:51
我一向中立,但佔中事件令我店舖生意大跌五成,無錢交租和出糧,所以佔中團體幫我解決呢個錢既問題系完全合 ...

你係咪做飲食?
回復

班廢青學生居然可以好自然咁講得出口.  
回復

toypredator 發表於 2014-10-18 17:22
樓主,精彩,口中有民主就大晒,攪到旺角現在唔駛夜晚十二点後那些黑人也出來爭取民主,那些自稱民主英雄, ...

學左美國, 口中只要有"民主"二字, 就可以炸到你七彩都得, 幾十萬平民被炸傷炸死, 一句collateral damage, 搞惦!

回復

上次1989年64, 美國利用學生逼中央出手鎮壓, bingo, 然後制裁中國;

直到美國打中東, 暫時放過中國, 中國偷偷繁榮左12年,

而家, 美國發現中國太強, 結果暫時放過中東, 宣佈回來亞太區搞中國, 然後就利用香港學生逼中央出手鎮壓, 然後再搞個全球制裁中國!!  

今次制裁, 香港都有份被制裁, 成個金融中心一日就可以被KO!!  學生ON 99幫美國佬害自己.  學生領秀就可以去美國食到肥肥白白, 可憐你班棋子就玩L完!!
回復

Tony_Chu 發表於 2014-10-19 00:19
班廢青學生居然可以好自然咁講得出口.

佢地有個新朵,叫做"腦殘廢青",呢個名非常好聽
而家旺角搞到咁,叫佢地叫呢個名有 d 過時,應該要改叫"白痴性衝動腦殘廢青"先合適
回復

家家 發表於 2014-10-18 13:51
我一向中立,但佔中事件令我店舖生意大跌五成,無錢交租和出糧,所以佔中團體幫我解決呢個錢既問題系完全合 ...

試下問法援,先拍攝附近所有佔中人士樣貌做記錄,然後搵人查個人資料,收集後,出律師信民事索償,記得影多幾張,每日 keep 起 d record 後,你好快發達
回復

R之迷 發表於 2014-10-18 10:51
對於近幾晚既雨傘革命我覺得示威者
完全唔暴力
完全唔衝動

師兄我可以share去facebook嗎?
回復

gloriakhju 發表於 2014-10-19 18:32
師兄我可以share去facebook嗎?

你喜歡
回復

Kenneth0917 發表於 2014-10-18 14:11
公民已經覺醒,未來可期。

學生們加油!

咁白痴, 低B, 目前都搞成咁, 幾難活到未來...
回復