香港龜友論壇

查看: 3528|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

龜龜"露械"同塞蛋 問題=0=""""

樓主
琴晚草草突然舉起自己 露械

佢一見到我 過陣就自己收番埋....

依家有1男1女同佢同居 草草對大家感覺不錯 不會打交...
佢咁樣 好驚佢被咬jj

見佢露械又唔係想同小可愛發生關係... 自己露一露又收番埋...
點解會咁既? 係未只係去尿尿咋? 會唔會有咩事架!

同埋 點先可以睇到一隻龜有冇塞蛋呢

回復

沙發
回復 seira2242527 的帖子

呢度有個人隻龜都有塞, 後來有人介紹佢去則魚涌見醫生,照x光睇到有冇塞蛋,有幾多隻
佢係咪見到你所以露械,唔見到到其它龜
回復

板凳
應該係洗 JJ
回復

地板
回復

東方不敗 發表於 2014-9-4 22:43

呢度有個人隻龜都有塞, 後來有人介紹佢去則魚涌見醫生,照x光睇到有冇塞蛋,有幾 ...

唔知呢 唔係咁變態仔掛..........
照得多x光唔好嘛 有冇話有咩徵兆架!
回復

tnam 發表於 2014-9-5 10:33
應該係洗 JJ

會架咩
回復

我隻龜今日做不雅動作 ,爬左上去佢最like 最高舊石度
下半身突左出石外 ,係度up下, up下
我睇左佢一陣,佢停左
回復

東方不敗 發表於 2014-9-9 19:37

我隻龜今日做不雅動作 ,爬左上去佢最like 最高舊石度

..............佢起度........omg
龜龜有需要
回復

係呀 ,同男人動作一樣,佢可能係仔了
不過,我8月17日買,買個時睇,成缸龜都係墨綠色,好深色
而家睇佢個背開始轉色咁 ,有d帶啡色 ,個間店大隻的梅花龜係啡色的

另外我問個店員,點解有d龜咁黑色 , 好似話男定女會咁色
回復

東方不敗 發表於 2014-9-9 19:50

係呀 ,同男人動作一樣,佢可能係仔了

嗯嗯  我淨係知道草龜會墨化
回復