香港龜友論壇

查看: 1258|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

誠收 陸龜

樓主
希望有人唔要 讓給我
回復

沙發
C兄 年中有不少類似這樣的Post 都係話有冇人吾要之類啦 以我黎睇 吾知你係吾係話叫人送啦 如果吾係既 吾好意思 你可以打多句(你想收等等)令人明白你係想收吾係拎
其次 正常黎講 養得既又點會吾要呢
再者 就算吾養都會放比人啦 你如果係話想收既 可以去交易區到收龜 你現家咁講 好似講到你想吾洗錢收到咁
之後 你post講得好d得吾得 你話希望有人吾要 你咁黑心想人吾要黎比你
最好你都放下d setting相 等有真係吾養又吾用錢放比人既ching見到你有能力比一個好既家隻龜先啦係吾係 你乜都冇就話讓比你 真心話 你憑乜?
我都希望你成功啦

樓主可能(90%)心存奢望.. 諗住開POST 搏下好心人送陸龜 sosad..  發表於 2014-4-25 00:40
x2  發表於 2014-4-24 20:27
同意  發表於 2014-4-24 20:22
回復

板凳

回復 ansonwong1989 的帖子

送 ? 你憑咩 ???  你連內容+標題連20隻字都無, setting 都無, 你知唔知養陸龜剩係UV-A / B ,燈罩燈架個D野最少都用左你$800 up 就係你E 類"乞丐" 降低論壇質素,

當然隻手同口係你既你講咩都得既~     ,不過洗定菊花等大家齊齊插咁解 :)
回復

地板

整個setting 黎睇睇先
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=5512

呢位朋友好似係臨時約人吾出現既人
最底的留言
回復