香港龜友論壇

標題: 請問邊度有大膠箱賣? For >1尺 平背鱷龜 [打印本頁]

作者: iceman97    時間: 2013-5-15 15:32
標題: 請問邊度有大膠箱賣? For >1尺 平背鱷龜

已响 Red A 大嘅膠箱,

http://www.starred-a.com/products_popup5.php?seqno=1856C&language=tc
請問邊度有膠箱賣?
Thanks a lot!!!

作者: 龜大仙    時間: 2013-5-15 15:36
實惠見過有好大的膠箱但一定要去大間店舖才有
作者: iceman97    時間: 2013-5-15 15:44
回復 龜大仙 的帖子

Thanks a lot!
Sorry,忘記講是放戶外的, 所以想要耐用的
鱷龜無空间游泳
作者: 602151    時間: 2013-5-15 16:23
响網上訂購
作者: 君臨天下    時間: 2013-5-15 17:00
宜家都有好多
作者: 金金    時間: 2013-5-15 17:20
我同你一樣,甚麼宜家、日本城、實惠、吉之島、永安都買唔到大膠箱,只有上淘寶訂!
作者: skclan    時間: 2013-5-15 18:29
上淘寶最多,實惠果啲大極都唔夠洗
你仲話養鱷放戶外,
作者: kof    時間: 2013-5-15 18:37
ikea

作者: wel524    時間: 2013-5-15 19:41

回復 金金 的帖子

唔該大大, 我想知淘寶運黎香港大概幾錢??, 我見到有1.2米既周轉箱一百蚊都唔使好似好抵買
作者: 金金    時間: 2013-5-16 02:03
回復 wel524 的帖子

我是寄到大陸朋友屋企,再自己上去拎返香港。
個箱又大又重,寄到香港肯定好貴,仲可能唔肯寄添,不過你可試問下。
作者: iceman97    時間: 2013-5-16 07:19
感謝大家的建議
我淘寶下先
作者: AsiaSky    時間: 2013-5-16 08:57
苯蘭街有不同siZe玻璃纖維缸,應該啱用,近弼街行人隧道口有一檔。
作者: 金金    時間: 2013-5-17 01:05
上面位師兄提議更好,方便好多,而且玻璃纖維放戶外比膠更耐用,我都去睇睇先!

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2