香港龜友論壇

標題: 你地知唔知外國興唔興三線? [打印本頁]

作者: Kin_wai    時間: 2011-8-3 15:18
標題: 你地知唔知外國興唔興三線?
雖然三線真係價值連城,但是否只係中國人/亞洲人喜愛??
作者: 凍OT    時間: 2011-8-3 15:41
外國無3線^^"就算有都好貴,唔會平返
作者: blackhand    時間: 2011-8-3 16:11
回復 Kin_wai 的帖子

興吖,好多三線都移民左。
作者: kit941120    時間: 2011-8-3 18:55
外國有得賣,個價都貴,不過冇中國香港咁crazy!
作者: Kin_wai    時間: 2011-8-3 19:23
苗幾都萬一隻-.-"
貴過d狗
作者: ivanwong    時間: 2011-8-3 19:24
日本有得賣....開價560000日元,約港幣45000左右...............

作者: 啊橙    時間: 2011-8-3 19:27
ivanwong 發表於 2011-8-3 19:24
日本有得賣....開價560000日元,約港幣45000左右...............

而家日元好似係1(hkd):10(jpy)....
即係五萬五到= ="
作者: ivanwong    時間: 2011-8-3 19:34
啊橙 發表於 2011-8-3 19:27
而家日元好似係1(hkd):10(jpy)....
即係五萬五到= ="

而家我唔知日元係幾多......我其實係以10000日元換800蚊港紙計.................
作者: 啊橙    時間: 2011-8-3 19:53
ivanwong 發表於 2011-8-3 19:34
而家我唔知日元係幾多......我其實係以10000日元換800蚊港紙計.................

呢個係地震前既比率,而家1000hkd先換到10000jpy...
作者: 退灰    時間: 2011-8-3 23:01
ivanwong 發表於 2011-8-3 19:24

幾大幾重啊?我醒幾隻過去俾佢地,我賺返筆都好

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2