香港龜友論壇

標題: 誰對誰錯? [打印本頁]

作者: Louis427    時間: 2012-4-15 23:36
標題: 誰對誰錯?

https://www.facebook.com/#!/groups/27010993213/
「其實黑藥幾錢同埋邊度有?」個個帖。
作者: kenbb    時間: 2012-4-15 23:38
唔好理喇...巴姐好煩嫁..
作者: lok0114    時間: 2012-4-15 23:46
原來佢仲未死=.=
作者: mattwun    時間: 2012-4-15 23:54
巴姐.......
作者: 芒人    時間: 2012-4-15 23:58
巴姐極危險
作者: jimmybyc    時間: 2012-4-16 00:02
巴姐係此壇人所共知既一級_ _ 生物
作者: 汀汀    時間: 2012-4-16 00:03
養龜之法從來都冇正確既方法﹐只有錯誤的...
巴姐講既野不冇道理﹐睇你肯吾肯洗$$既姐~
佢有時講野過份左..你就睇在佢係個病人..體諒下佢囉~
作者: 汀汀    時間: 2012-4-16 00:06
Louis427  詳情我吾講啦~
作者: Louis427    時間: 2012-4-16 00:09
回復 汀汀 的帖子

講啦~_~.......
作者: gsnoob    時間: 2012-4-16 00:13
巴姐敢愛敢言..我鐘意...   但方向錯左...
作者: lok0114    時間: 2012-4-16 00:14

回復 Louis427 的帖子

唔講架啦, 而加好多新人都問返巴姐啲野, 但無人會講你知, 你都唔應該問,
一來, 唔知由邊到講起, 太長太多,
二來, 既然以前既事已經完左, 點解要為左啲無聊既好奇心而搵返啲不愉快既事黎講??
三來, 你其實而加睇到佢既言談都知佢咩人, 唔需要問人
作者: kenbb    時間: 2012-4-16 00:28
速讀巴姐攻略:
一,有個有精神病既女人好愛龜(佢認左有)
二,果個人愛龜愛得太好同太多錢剩
三,佢恃老賣老成日想人地屈服係佢既意見
四,D人就憎左佢..
作者: 地獄火    時間: 2012-4-16 01:27
是否求愛不遂,聽聞巴姐愛上似伊健既有型男
作者: 黃狗    時間: 2012-4-16 01:33
回復 kenbb 的帖子

精神病.........
作者: 李子火鍋    時間: 2012-4-16 01:41
kenbb 發表於 2012-4-16 00:28
速讀巴姐攻略:
一,有個有精神病既女人好愛龜(佢認左有)
二,果個人愛龜愛得太好同太多錢剩

再簡d啦...一個愛龜之人未知龜愛唔愛佢  但人就憎佢
同時創造左一句金句代替晒最狠毒既粗口  :  小龜kiss me

但無可否認佢係本壇最熱心教人養龜既之一
作者: tbasd    時間: 2012-4-16 17:23
我覺得佢冇咩問題喎..........................唔通我有問題???

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2