香港龜友論壇

標題: 原來好聲好氣講野,喺唔得既 [打印本頁]

作者: toby87987808    時間: 2011-11-1 21:00
標題: 原來好聲好氣講野,喺唔得既
買我楓葉果位師兄,好聲好氣同佢傾,我都話咗我會賠,佢仲要吵?話我喺畜生?依家喺埋好聲好氣講野唔得既?
作者: ★wa!`    時間: 2011-11-1 21:01
冷靜
作者: 工友    時間: 2011-11-1 21:02
有火鳥 !
食花生 !
作者: toby87987808    時間: 2011-11-1 21:07
由頭到尾,我幾時又話過我唔賠,請問?黎幾日考試,唔喺咁多時間用電腦,唔喺唔覆,依家又話咩後果自負,咩咩咩,
作者: 星仔    時間: 2011-11-1 21:07
回復 工友 的帖子

笑左了=]

食花生=]
作者: 真正的訪客    時間: 2011-11-1 21:11
佢講事實姐 樓主唔洗甘火
作者: itlct    時間: 2011-11-1 21:11
食住花生等睇戲
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-11-1 21:11
甘你即系賠定唔賠,幾時賠先,會唔會系你有問題,人哋先會甘火啊?  食花生先!
作者: toby87987808    時間: 2011-11-1 21:19

p001d001 3 小時前
如果你到今晚都唔覆我交代清楚....後果自負!!!
. p001d001 2 小時前
限時係今晚10點唔好話我唔比足夠時間你我見到你最後登錄時間係幾時唔好扮唔知總之你愈唔理我我就愈搞大件事!!!
. toby87987808 1 小時前
你想我點交代件事情呢?喺埋要比返錢你呀?
. p001d001 1 小時前
係…你講到你唔養龜…我好樂意接手刀旦…作為賠償
. toby87987808 1 小時前
兜咁大個圈,就系想要賠償呀嘛,遲小小,依家未有閒錢住.
兜咁大個圈?哈...好笑你份人都幾好笑嫁WOR講完大話呃我買隻病龜仲要話我?仲遲?遲到幾時?
再唔係唔好比番錢我囉...我搞大件事咁解
總之十點前傾唔掂數..我就開始行動
. toby87987808 半小時前
哥哥,賣比你之前喺點樣既,你自己睇過,ok?
邊有人買龜,跟住死咗就要拿返錢呢?你問問樓下阿伯啦
件事搞大?點搞呢?
請問只楓葉死咗,我喺埋都要搵返賣楓葉果個人?
只龜照顧不周喺我唔岩,
冇人逼住你買?ok?果日我學界差D遲到,
搞大件事,呵呵,唔好咁幼稚....
. p001d001 半小時前
哈哈…ok
記住一樣也,世界上電腦勁既人唔喺得你一個.
睇下點電腦神童
依家要挾呀,?缺錢?
我係黑衣黎…岩岩送左啲錢俾畜生買屎食…搞到一蚊都無
原來喺咁,你果三日冇對只龜做咩掛?
. p001d001 28 分鐘前
我想問你問黎做咩…你咁嘅無賴會肯賠?甪埋啲大話咁嘅大話博我同情呃我買…
. p001d001 27 分鐘前
我想問你問黎做咩…你咁嘅無賴會肯賠?甪埋啲大話咁嘅大話博我同情呃我買…
. toby87987808 26 分鐘前
我賣龜既時候冇講大話,ok?
. toby87987808 26 分鐘前
我會陪,但系我唔喺依家.
. p001d001 21 分鐘前
我想問你問黎做咩…你咁嘅無賴會肯賠?甪埋啲咁嘅大話博我同情呃我買…如果你想話佢地係畜生…唔好意思…係我眼中有啲人更似畜生
. p001d001 20 分鐘前
幾時
. toby87987808 20 分鐘前
依家唔喺搵你吵架,你要吵.ok/.我唔會再覆,好聲好氣講野.,原來喺唔得既
. p001d001 16 分鐘前
你可以唔覆…橫店我無諗過你會咁順攤賠俾我…後果自負喇下
.toby87987808 14 分鐘前
    仆你個街呀,岩岩同你好聲好氣講野,你唔燃聽,由頭到尾我幾時有話果唔燃賠比你呀?好好講,你自己又喺度扮燃嗮len樣,來來去去都喺後果自負,你可唔可以成熟小小呀/?大家等住來咯,電腦勁大燃嗮喺埋家下,我聲明,我有好好同你講個野,你自己眼有屎睇唔明,大不了講D留言打嗮上去咯.睇睇大家點講,

p001d001 11 分鐘前
    同埋話你知…好多時啲龜都有七日內死左會賠…雖則唔係間間都有…但你撫心自問…你賣俾我果時係咩狀態…你話你無呃我…哈…
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 21:20
toby87987808 14 分鐘前
    仆你個街呀,岩岩同你好聲好氣講野,你唔燃聽,由頭到尾我幾時有話果唔燃賠比你呀?好好講,你自己又喺度扮燃嗮len樣,來來去去都喺後果自負,你可唔可以成熟小小呀/?大家等住來咯,電腦勁大燃嗮喺埋家下,我聲明,我有好好同你講個野,你自己眼有屎睇唔明,大不了講D留言打嗮上去咯.睇睇大家點講,

p001d001 11 分鐘前
    同埋話你知…好多時啲龜都有七日內死左會賠…雖則唔係間間都有…但你撫心自問…你賣俾我果時係咩狀態…你話你無呃我…哈…

p001d001 8 分鐘前
    好丫…粗魯人
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 21:21
做咩唔POST埋呢D.3.???  想誤導大眾?

作者: toby87987808    時間: 2011-11-1 21:24
Post,喺你逼我既
作者: eGG    時間: 2011-11-1 21:25
精彩ing.........
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 21:25

第1,,,你利用我GE同情..話咩屋企人唔比你養..再賣唔出要掉左隻龜....第2...你自己都認左係自己照顧唔好...如果唔係隻野會咁快死...3日...係3日..可能真係會有EXTREME CASE  ..但你自己都認左喇....第3...你侮辱我...家陣邊個唔岩在先...我叫你賠錢...你賠唔賠一件事    我無錢先可以問你拎番D錢?  第4...潛水想逃避責任...打比你唔聽   PM你唔理   到我發哂火先肯理我....仲有最後....我同你傾計有無用過粗口?你呢?  無錯我有暗示你係畜生  點解呢...正正係你侮辱我在先...我認我講野有D過火....仲有你話還錢...又想誤導人?  遲D遲D....^_^  我都識講喇~遲D   你點樣對D龜  大家有目共暏嫁^_^

作者: alan5a10    時間: 2011-11-1 21:28
wow
作者: toby87987808    時間: 2011-11-1 21:30
第一:果幾日同屋企關係問題,我已經解釋過了,第二:我照顧得唔喺好好,前一日仲吃更野,3日.3日你做過咩?如果有問題點該唔搵我?第三,邊個串邊個先,自己睇真D,第四:如果我唔想解決問題,我依家就唔會喺度打咁多野,我話咗我考試,冇咁多時間用電腦,中文.....打比我,如果我接,分分鐘吵,你鍾意咁,我都冇辦法
作者: 龜蛋一名    時間: 2011-11-1 21:32
花生yummy~
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 21:33
toby87987808 發表於 2011-11-1 21:30
第一:果幾日同屋企關係問題,我已經解釋過了,第二:我照顧得唔喺好好,前一日仲吃更野,3日.3日你做過咩?如果 ...

我絕對有按你GE教導去照顧隻龜...唔信POST埋比你睇囉^^  三日  邊個諗到自己隻龜會係3日內死?  同屋企關係差  養唔到龜  又唔見你賣哂所有龜^^?  仲第2日收忍者^^?  我仲見到你話換龜   清楚呢件事GE C兄一定知...最後  我見你今日有ON   但我琴日搵過你同你傾  你覆都唔覆!!!!!!   

作者: toby87987808    時間: 2011-11-1 21:38
回復 p001d001 的帖子

佢唔吃野喺唔喺?點該你唔講呢?病黎D喺突發情況,艾滋都可以隱藏10年,明白?你又知我一定有龜喺度?簽名可以亂改,收忍者一事,大佬,唔通依家個世界唔可以幫人?忍者依家喺FD度,聽日影相比你睇埋...我再聲明一次,黎幾日考試,試問你一手拿筷子,一手拿碗,你仲可唔可以逗龜呢?
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 21:44
toby87987808 發表於 2011-11-1 21:38

佢唔吃野喺唔喺?點該你唔講呢?病黎D喺突發情況,艾滋都可以隱藏10年,明白?你又知我一 ...

我幾時有話佢唔食野?  佢有食蟲  ..但佢食左1條 就唔食   我以為佢飽  咪無繼續餵  點知 第2晚就死左   試問點問得切?  你話你比左個FD...好...影埋自己個樣WOR^^   唔係點知係咪真係你同你個FD...
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 21:46
你唔好講咁多...一句到尾...你賠定唔賠   唔賠就唔好扮正義...  
作者: michaelphone    時間: 2011-11-1 21:49
這場花生show真是好看.excellent,不知道還有沒有呢
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-11-1 21:50
花生!真好吃花生!
作者: itlct    時間: 2011-11-1 21:52
好精彩呀
作者: U87111    時間: 2011-11-1 21:54

作者: SnappingTurtle    時間: 2011-11-1 22:00
U87111 發表於 2011-11-1 21:54

這就是做人,這就是霸氣!!
作者: 秋隼    時間: 2011-11-1 22:03
其實接手番泥.好多因素會令到隻龜死'
吾一定係上一手既錯.怪就只可以怪自己吾好運/無睇清楚就交收'
番左泥三日死左.正常都吾會賠嫁喇.
邊個知道個三日你點樣對隻龜?

以上只係小弟既淺見.吾岩聽吾好插
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 22:08
借問聲係咪又(唔得閒)   你唔賠都講句野  
作者: zero322    時間: 2011-11-1 22:11
生口野最麻煩
又一例子
作者: toby87987808    時間: 2011-11-1 22:14

既然有開口吃野,都冇問題啦,喺我度果陣咪一樣
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 22:15
OK...我唔知佢係潛水,真係唔得閒定點....我自己都係個學生...我依家都要訓...唔知佢會唔會等我OFF左先出黎中傷我....唉   對住D講GE人...真係...錢又追唔番...又要比人乘機扮正義....賠錢...賠錢....遲D賠....^^ HALO  有心想解決問題係咁?
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 22:15
toby87987808 發表於 2011-11-1 22:14

開口食野就無問題^^
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 22:16
toby87987808 發表於 2011-11-1 22:14

一句到尾....你賠定唔賠....?
作者: victer    時間: 2011-11-1 22:18
花生yummy
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 22:22
最後3分鐘   仲係答唔到我賠定唔賠我就訓...   但係我話你知   我好好地同你傾點解決...你就膚衍我...我實會用其他方法搵你!!!!
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-11-1 22:24
p001d001 發表於 2011-11-1 22:22
最後3分鐘   仲係答唔到我賠定唔賠我就訓...   但係我話你知   我好好地同你傾點解決...你就膚衍我...我實 ...

快D用
作者: p001d001    時間: 2011-11-1 22:28
OK!!!    你係都要唔理我....OK...FINE   既然你都無心去解決呢件事   我就用第2個方法去解決....  再見
作者: professional    時間: 2011-11-1 22:31
我要去買爆谷
作者: pp021435    時間: 2011-11-1 22:34

其實除左食花生之外都要
作者: yuk郁    時間: 2011-11-1 22:35
p001d001 發表於 2011-11-1 22:28
OK!!!    你係都要唔理我....OK...FINE   既然你都無心去解決呢件事   我就用第2個方法去解決....  再見 ...

話比daddy mammy聽啦~~
然後報警!
作者: 晉    時間: 2011-11-1 22:39
其實單野口同鼻[咬]   各有各理由  不管邊一方岩定錯 今次當買個教訓 下次小心d啦
作者: 栢Ling哥    時間: 2011-11-1 22:42
俾我就多一事就不如少一事
作者: MTCHOI1994    時間: 2011-11-1 22:44

呢D野可從民事途徑向賣家要求賠償
作者: 史迪仔    時間: 2011-11-1 22:51
買野之前唔睇清楚- -
作者: 秋隼    時間: 2011-11-1 22:53

ching因為我養開虫.最有品都係3日左右.
龜既話好多人試過一日死都無得賠.始終生口野咩都有可能.
但係如果搏同情既話.你有理由覺得佢係賣病龜既xd
作者: 爬爬爬    時間: 2011-11-1 23:12
你地真係好奇怪囉
嗰頭有人話喺咩蜂買到病龜 你地就話咩
「有咩出奇吖,買野實有風險架啦」「買買賣賣你情我願」「係你自己唔識揀姐」

呢頭有人買到病龜之後你地又點講啊 雙重標準
作者: ew9480    時間: 2011-11-1 23:21
MTCHOI1994 發表於 2011-11-1 22:44
呢D野可從民事途徑向賣家要求賠償

啲"手續費"隨時究買一打
作者: ew9480    時間: 2011-11-1 23:23

比我就唔賠錢潛水算啦~再開過新ac law
大不了咪唔上e度
巴姐比人斬咗咪又照做人
作者: kenbb    時間: 2011-11-1 23:33
其實..隻龜去左人地度..都唔知比人搞過d咩..唔賠都好正常..
其實冇話過死龜要賠錢的話,樓主可以唔賠..(比住我遇到咁串既人,我都唔賠,由得你call爆我電話.)
作者: jasonsz    時間: 2011-11-1 23:41
kenbb 發表於 2011-11-1 23:33
其實..隻龜去左人地度..都唔知比人搞過d咩..唔賠都好正常..
其實冇話過死龜要賠錢的話,樓主可以唔賠..(比住 ...

擺明詐騙,仲有人幫樓主,真攪笑
都唔知幫樓主個D係咪賣開龜嘅龜販或者分身ACC~
作者: jasonsz    時間: 2011-11-1 23:43
根據《香港法例》第210章16A條,如任何人藉作任何欺騙〈不論所作欺騙是否唯一或主要誘因〉並意圖詐騙而誘使另一人作出任何作為或有任何不作為,而導致— 該另一人以外的任何人獲得利益或該進行誘使的人以外的任何人蒙受不利或有相當程度的可能性會蒙受不利,則該進行誘使的人即屬犯欺詐罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁14年。 任何人如在進行欺騙時意圖藉所進行的欺騙〈不論所進行的欺騙是否唯一或主要誘因〉誘使另一人作出任何作為或有任何不作為,而因此會導致上述後果,則該人須被視為意圖詐騙。
作者: kenbb    時間: 2011-11-1 23:44
jasonsz 發表於 2011-11-1 23:41
擺明詐騙,仲有人幫樓主,真攪笑
都唔知幫樓主個D係咪賣開龜嘅龜販或者分身ACC~ ...

其實..你係邊度見佢係詐騙??
你只要係有賣過龜你就知..
我地又唔係獸醫.點知佢有冇病.
既然開得口食野,証明唔係上手既問題.
作者: jasonsz    時間: 2011-11-1 23:48
kenbb 發表於 2011-11-1 23:44
其實..你係邊度見佢係詐騙??
你只要係有賣過龜你就知..
我地又唔係獸醫.點知佢有冇病.

你睇返#14 或之前嘅POST再發表意見~
作者: kenbb    時間: 2011-11-1 23:58
jasonsz 發表於 2011-11-1 23:48
你睇返#14 或之前嘅POST再發表意見~

不過這也是圍繞住賠償的問題.

作者: Sred    時間: 2011-11-2 03:22
清官難審家庭事
作者: Nick    時間: 2011-11-2 03:30
咁其實係咪真係唔好網上交易呢.....成日都會有爭辯.
作者: 花次郎    時間: 2011-11-2 06:07
閒事莫理.
作者: itlct    時間: 2011-11-2 18:13

香港法例都出埋,仲有冇再精彩D架
作者: windleaves    時間: 2011-11-2 18:32
嗰班圍觀的真係好衰
好吧,我都係其中之一
作者: davidiunn    時間: 2011-11-2 18:33
細佬不嬲賣親龜有問題都會賠番錢的...
但係即日囉~番到屋企發現任何問題真係唔想要既我會賠...
但3日太長喇~3日內咩事都有可能發生...
就算佢俾你個時已經係死死下既...
問題都唔係全部係哂佢身上...
仲要番到屋企有開口既...咁怪得邊個...
唔賠,再正常不過...更何況樓主老早話賠...
只係而加冇錢,你咁迫佢都冇用架~
作者: hang333    時間: 2011-11-2 18:39
花生花生
作者: 栢Ling哥    時間: 2011-11-2 19:11
davidiunn 發表於 2011-11-2 18:33
但3日太長喇 ...

我好奇想知買家幾大
作者: Dicken    時間: 2011-11-2 19:20
爬爬爬 發表於 2011-11-1 23:12
你地真係好奇怪囉
嗰頭有人話喺咩蜂買到病龜 你地就話咩
「有咩出奇吖,買野實有風險架啦」「買買賣賣你情 ...

係咁㗎啦

作者: davidiunn    時間: 2011-11-2 19:49
栢Ling哥 發表於 2011-11-2 19:11
我好奇想知買家幾大

更想知買家幾大
作者: p001d001    時間: 2011-11-2 20:15
davidiunn 發表於 2011-11-2 18:33
但3日太長喇 ...

你肯定你睇清楚我地講咩?  遲d遲d...有無確實時間??...你咁都肯信??佢依家潛哂水你就知可信係幾多喇....仲有佢自己都話佢照顧不週  我唔係屈佢...
作者: p001d001    時間: 2011-11-2 20:19
kenbb 發表於 2011-11-1 23:33
其實冇話過死龜要賠錢的話,樓主可以唔賠..(比住 ...

只龜照顧不周喺我唔岩,

toby87987808 2011-10-22 20:18
    而且有喺全品喔

作者: kenbb    時間: 2011-11-2 20:19
p001d001 發表於 2011-11-2 20:19
只龜照顧不周喺我唔岩,

咁...佢認左..我都無謂再幫佢了...
作者: toby87987808    時間: 2011-11-2 20:53
照顾不周我有解释过,系没有足够即光照,仅此而已。买龟即时候系乜状态你心照,你自己都睇咗好耐.
作者: toby87987808    時間: 2011-11-2 21:00
同埋下次可唔可以唔好咁無聊.凌晨一点打电话咗住人訓覺.
作者: toby87987808    時間: 2011-11-2 21:04
就係好声好气讲你唔听,我先唔想赔。黎条贴即目的正是如此。
作者: TeddyLei    時間: 2011-11-2 21:08
講真...貨物出門...下一句係人都識啦...
作者: itlct    時間: 2011-11-2 21:12
喂,快D串番佢啦
作者: 忠仔~    時間: 2011-11-2 21:39
其實呢件事唔賠都係應該~~如果賠己經係好好人~~
隻龜都返到自己屋企仲要食埋野~~我唔理佢食幾多啦~
過左3日先死~~~講真過左人手都唔知佢點對隻龜...
同埋隻龜係點死,~~呢個先係重點~~無啦啦死???咁暴斃都好正常~~
作者: R之迷    時間: 2011-11-2 21:42
岩岩睇左樓主幾篇文賠錢一事 我就唔多講啦 始終佢地2個人既事 就自己2個慢慢拆
但我睇完幾個post
就覺得樓主係一個誠信破產既人~
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=18586&highlight=
其實我份人本身就唔係咁正義
我唔反對人地講大話,放龜
但係講大話,吹水 都要有技術,有技巧
唔好吹到天一半地一半,又要比人發現咁6+1
一時又話幫fd收龜, 一時又話唔記得改返個topic就copy左落去
老老實實 你講呢d野出黎 有邊個會信?? 定係你真係以為自己好聰明??

佢唔吃野喺唔喺?點該你唔講呢?病黎D喺突發情況,艾滋都可以隱藏10年,明白?你又知我一定有龜喺度?簽名可以亂改,收忍者一事,大佬,唔通依家個世界唔可以幫人?忍者依家喺FD度,聽日影相比你睇埋...我再聲明一次,黎幾日考試,試問你一手拿筷子,一手拿碗,你仲可唔可以逗龜呢?

最後只可以講 我覺得你呢個人講說話信唔過, 其他野不作評論啦

以上既野只係我個人既立場同睇法

作者: p001d001    時間: 2011-11-2 21:49
toby87987808 發表於 2011-11-2 21:04
就係好声好气讲你唔听,我先唔想赔。黎条贴即目的正是如此。

唔賠咪唔賠   唔洗講咁多扮正義....
作者: R之迷    時間: 2011-11-2 21:53
p001d001 發表於 2011-11-2 21:49
唔賠咪唔賠   唔洗講咁多扮正義....

你呢次當係買個教訓啦
下次網上交易時
唔好懶,怕辛苦
搵多少少買/賣家背景資料,了解多少少
將交易所發生既意外減到最低吧啦

作者: p001d001    時間: 2011-11-2 21:57
R之迷 發表於 2011-11-2 21:53
你呢次當係買個教訓啦
下次網上交易時
唔好懶,怕辛苦

唉....本身都無諗住要佢賠   但係有位c兄話佢呢個人好衰   加上見佢係咁講大話   先忍唔住要小佢   佢仲夠膽死開post講到自己好正義   有d人唔知成件事咪比佢呃到囉   睇d又唔睇d  ....仲有   佢果時又話咩屋企人唔比佢養   再無人要就會掉左佢   我咪幫下佢囉....點知..唉
作者: davidiunn    時間: 2011-11-2 22:00
p001d001 發表於 2011-11-2 20:15
你肯定你睇清楚我地講咩?  遲d遲d...有無確實時間??...你咁都肯信??佢依家潛哂水你就知可信係幾多喇.... ...

OK~
其他我唔作評論,係知道隻龜有問題而賣家亦已提過你佢照顧不周
就算佢唔賠錢,係呢種情況下即使告上法庭亦不受理
我只可以話
如果佢肯賠~你執到喇~
佢唔肯賠,你亦怪唔到佢
一手交錢一手交貨,下次小心D啦下~
作者: p001d001    時間: 2011-11-2 22:02
davidiunn 發表於 2011-11-2 22:00
OK~
其他我唔作評論,係知道隻龜有問題而賣家亦已提過你佢照顧不周
就算佢唔賠錢,係呢種情況下即使告上法 ...

佢唔係提   係事後講....唉
作者: 紅花    時間: 2011-11-2 22:13
lm~~~~~~~~~~~~~
作者: toby87987808    時間: 2011-11-2 22:21
我系信任破产我知道我做错事,但系依家要讲即唔系黎个问题。成件事好简单,如果你当初好好倾,事情就不会发展成甘,我系有错,试问你有没有反思自己。
作者: Odinwp    時間: 2011-11-2 22:40
p001.你自己都好無品,
學生哥
作者: Odinwp    時間: 2011-11-2 22:43
我都試過比P001D001玩過
作者: p001d001    時間: 2011-11-2 22:46
Odinwp 發表於 2011-11-2 22:43

哈   你仲夠膽講?  只識用分身ac黎幫你串我
作者: p001d001    時間: 2011-11-2 22:47
Odinwp 發表於 2011-11-2 22:43

我玩你?點玩你?  show me evidence
作者: Odinwp    時間: 2011-11-2 22:47

學生哥,你都幾鍾意攪攪震
作者: p001d001    時間: 2011-11-2 22:48
Odinwp 發表於 2011-11-2 22:47

學生哥,你都幾鍾意攪攪震

你唔知成件事好心就唔好講   9唔搭8  問你點玩你又唔答
作者: Odinwp    時間: 2011-11-2 22:51
學生哥專心讀書啦,攪咁多野做咩,

作者: p001d001    時間: 2011-11-2 22:52
回復 Odinwp 的帖子

家陣老奉要買你d龜?  唔岩價咪唔買   仲要話我煩你?  又要標錯價   又要講粗口  生意係咁做?個客唔買你d野就要比說話人地聽?
作者: Odinwp    時間: 2011-11-2 22:54
我都話左你,貪小便宜,(學生優惠)串我串得咁過引
作者: Odinwp    時間: 2011-11-2 22:59

作者: Odinwp    時間: 2011-11-2 23:01
自依其果
作者: itlct    時間: 2011-11-2 23:09
哇,又多左個
作者: Odinwp    時間: 2011-11-2 23:16
開口得罪人!人地采你都有味啦!

作者: SnappingTurtle    時間: 2011-11-2 23:26

呢粒花生又大又好食!
其實我是來留名的~

作者: itlct    時間: 2011-11-2 23:35
SnappingTurtle 發表於 2011-11-2 23:26
呢粒花生又大又好食!
其實我是來留名的~

食左2日,愈食愈精彩
作者: dee888    時間: 2011-11-2 23:45
遲到...仲有無得食呀
作者: happycyk    時間: 2011-11-3 00:07
劉明跟進

花生time
作者: toby87987808    時間: 2011-11-3 16:04
Diao,今日我考完試,今晚好好同你玩...
作者: SnappingTurtle    時間: 2011-11-3 19:10
toby87987808 發表於 2011-11-3 16:04
Diao,今日我考完試,今晚好好同你玩...

其實你賠定唔賠呢?見你哋講甘耐都無答案

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2