香港龜友論壇

標題: 唔知系咪錯覺,發現好多個師兄好似系同一個人 [打印本頁]

作者: 黃緣忍者龜    時間: 2017-4-26 19:52
標題: 唔知系咪錯覺,發現好多個師兄好似系同一個人
唔系想搞事,因爲言論自由所以提下,睇下有無師兄有同感
作者: 蔚蔚    時間: 2017-4-27 00:42
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。
作者: waiyike1314    時間: 2017-4-27 09:30
其實不用管一人多少號的, 共同研究養龜心得, 分享下龜圖, 客觀評論分析就好
作者: 我愛爬蟲類    時間: 2017-4-27 09:30
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看
作者: 地獄火    時間: 2017-4-27 10:34
剩係一個叫君臨天下都有100至300个accounts,信下自己直覺,根本就係同一个人黎
作者: Rayc    時間: 2017-4-27 11:06
睇完呢個post 我患上被迫害妄想症的
作者: 黃緣忍者龜    時間: 2017-4-27 21:31
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看

原來全部都系我自己回貼的... ...
作者: sysysy    時間: 2017-4-27 23:06
作者: Tin    時間: 2017-4-28 00:12
X2X3X4X5X6
作者: 大三巴    時間: 2017-4-28 11:51
作者: 地獄火    時間: 2017-4-28 14:43

你哋班友仔
作者: chiuzizi1    時間: 2017-5-7 22:47
作者: oooooo    時間: 2017-6-2 19:08
你做乜自問自答?

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2