香港龜友論壇

標題: 被拉的一克。。。。。 唉 [打印本頁]

作者: 巴布    時間: 2015-2-11 21:20
標題: 被拉的一克。。。。。 唉
196km/h.......   要停牌是常識吧

作者: 巴布    時間: 2015-2-11 21:24
刻字打错了, SORRY
作者: billy815    時間: 2015-2-11 21:28
唔怕仲有一次机會,讀反個改進課程就得喇
作者: 我愛爬蟲類    時間: 2015-2-11 21:29
以後唔好再飛車了
作者: 巴布    時間: 2015-2-11 21:31
條路行80KM, 我超速了116KM。。。。 应该要停牌了。。。。。。
作者: billy815    時間: 2015-2-11 21:39
系停硬
作者: oooooo50    時間: 2015-2-11 22:49
依家飛車真係好易中伏,高速公路多白鴿籠,又多隱形戰車。
作者: 巴布    時間: 2015-2-11 23:01
yes yes agree
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-11 23:35
造成嚴重財物損毀甚或人命傷亡
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-11 23:41
落場賽車

玩緊gta
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-11 23:43

巴布

查看詳細資料

小學生

積分24..發消息
.

樓主| 發表於 1 小時前 | 只看該作者

條路行80KM, 我超速了116KM。。。。 应该要停牌了。。。。。。  

作者: EV-DAY    時間: 2015-2-11 23:50
i  said   hiace   best car         y u  malfunction
作者: lukehui    時間: 2015-2-12 04:48
好果以前,
超多過一倍會告危險駕駛...
停牌半年以上...
咁而家拉你告你乜?
作者: neillam    時間: 2015-2-12 08:56
誠心講一句,有冇諗過俾人停牌可能係救你一命亦都救其他人一命。196km無炒吳代表技術好,只可以話運氣高。值得炫耀嗎?
作者: neillam    時間: 2015-2-12 08:59
lukehui 發表於 2015-2-12 04:48
好果以前,
超多過一倍會告危險駕駛...
停牌半年以上...

係咩一項叫瘋狂駕駛?
作者: tigermichael    時間: 2015-2-12 09:17
可能要坐監。。。。。
作者: 圓圓龜    時間: 2015-2-12 09:45
為何要飛車呢?
作者: lukehui    時間: 2015-2-12 16:04
neillam 發表於 2015-2-12 08:59
係咩一項叫瘋狂駕駛?

瘋狂駕駛係刑事罪,
除非佢有用過份的方式駕駛(例如撞倒人,個人伏o係頭冚揸住水撥都照開車,再扭軚想fing甩人),
單純超速應該唔會告條瘋狂駕駛
作者: 巴布    時間: 2015-2-12 16:16
billy815 發表於 2015-2-11 21:28
唔怕仲有一次机會,讀反個改進課程就得喇

冇錯,年尾特別多
作者: 你阿妹    時間: 2015-2-12 17:14
好危險~
作者: 巴布    時間: 2015-2-12 18:48
neillam 發表於 2015-2-12 08:56
誠心講一句,有冇諗過俾人停牌可能係救你一命亦都救其他人一命。196km無炒吳代表技術好,只可以話運氣高。 ...

等收信先知道
作者: 巴布    時間: 2015-2-12 21:43
neillam 發表於 2015-2-12 08:56
誠心講一句,有冇諗過俾人停牌可能係救你一命亦都救其他人一命。196km無炒吳代表技術好,只可以話運氣高。 ...

我都係想減吓壓, 食煙飲酒開party 甚至佔領中環 都一樣影響到人,但做嘅也大有人在, 我咁講唔代表 我做的事情係正確, 我係想講,呢個世界好多人明知錯我都會做。 我分享圖片唔係為左炫耀啲咩, 以係想提醒 各位司機小心隱形戰車。 同埋大家笑吓我比人捉。 take it easy, man. 輕鬆d好嗎?

作者: 巴布    時間: 2015-2-12 21:50
可能你唔知, 但係比隱形戰車追到, 對我和我的朋友黎講係一種恥辱。 所以有點會係炫耀呢
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-12 21:51
no1  take  u  炫耀
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-12 21:57
wanna do      屯門car god   or          Filial Aberdeen         
作者: 巴布    時間: 2015-2-12 21:59
i move already la
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-12 22:00
police  is goodman   sup藍絲
作者: 巴布    時間: 2015-2-12 22:19
政治立場我無意見,我無意見.
本人正是中立
作者: 巴布    時間: 2015-2-12 22:20
政治
………………………………
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-12 22:27
巴布 發表於 2015-2-12 21:59
i move already la

r u life  un happy ?
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-12 22:35
EV-DAY 發表於 2015-2-12 22:00
police  is goodman   sup藍絲

sup           support  police  mean
作者: 巴布    時間: 2015-2-12 22:59
i m very happy at the moment, but why u ask ?
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-12 23:12
care  you was  Suicide    if life unhappy
作者: 巴布    時間: 2015-2-13 02:56
朋友,首先多謝你既關心,我並没有自殺。不過就算有,又關你咩事呢?
第二,我唔知係咪邊道踩親你條尾,係呢個post道你一路追住我唔放。如果有我現在同你道個歉。 因為我真係唔想同你係道噪。
第三,我見你知我啲野,請問你係邊個呢?
作者: 魚皮    時間: 2015-2-13 08:30
佔領的確係影響他人,但會威脅到他人生命嗎?
師兄,唔好怪我咁講,無犯事又洗乜怕隱形戰車,
唔好講到個隠形戰車好似針對你黎捉咁......
作者: 魚皮    時間: 2015-2-13 08:32
巴布 發表於 2015-2-13 02:56
朋友,首先多謝你既關心,我並没有自殺。不過就算有,又關你咩事呢?
第二,我唔知係咪邊道踩親你條尾,係 ...

師兄,唔好誤會,我地只係對件事,超速的確危害自己及他人,只係出於關心,並非追住你唔放
作者: EV-DAY    時間: 2015-2-13 13:39
誰叫我看著你還捨不得生氣 ,寧願聽聽你 來換多.,,,,,,,
作者: 巴布    時間: 2015-2-13 20:57
魚皮 發表於 2015-2-13 08:32
師兄,唔好誤會,我地只係對件事,超速的確危害自己及他人,只係出於關心,並非追住你唔放 ...

no no no
dont worry,  i dont mean u or other people but only him (EV-DAY), if read the post carefully, then u will fine out that how annoying he was.. :
dont worry my friend, .

作者: 巴布    時間: 2015-2-13 20:59
魚皮 發表於 2015-2-13 08:32
師兄,唔好誤會,我地只係對件事,超速的確危害自己及他人,只係出於關心,並非追住你唔放 ...

no no no
dont worry,  i dont mean u or other people but only him (EV-DAY), if u can read the post carefully, then u will fine out that how annoying he was.. :
dont worry my friend, .
作者: liangdong22013    時間: 2015-7-13 00:17
不要相信星座命理,那是哄小朋友的,命运在自己手中。难道你想等出栋房子或是车子?
作者: 金金    時間: 2015-7-13 00:38
乖乖o地喇!

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2