香港龜友論壇

標題: 點解求送被删 [打印本頁]

作者: oooooo    時間: 2014-6-7 23:44
標題: 點解求送被删
係咪贈送區只能送不能求?

作者: 龜痴    時間: 2014-6-7 23:52
你個post明顯係玩野
影響論壇正常運作
所以刪
作者: oooooo    時間: 2014-6-7 23:57
龜痴 發表於 2014-6-7 23:52
你個post明顯係玩野
影響論壇正常運作
所以刪

咪玩啦,如果真係有人送都唔知幾幸福!
咁我想人送金錢,個post點開至唔覺係玩野?
俾dd意見好喎!

作者: 龜痴    時間: 2014-6-8 00:21
oooooo 發表於 2014-6-7 23:57
咪玩啦,如果真係有人送都唔知幾幸福!
咁我想人送金錢,個post點開至唔覺係玩野?
俾dd意見好喎!

大家都係成年人,
唔好跟我來呢一套

我做事比較務實,你要玩同其他人玩,
我只係唔想論壇變成一個胡鬧的地方,
你係咁玩下去我會出手阻止你以後再胡鬧,
唔會咁得閒續個 POST 刪,浪費我時間
作者: oooooo    時間: 2014-6-8 00:24
龜痴 發表於 2014-6-8 00:21
大家都係成年人,
唔好跟我來呢一套

贈送區唔俾人求送都幾務實,你啱!
作者: oooooo    時間: 2014-6-13 04:39
回復 老細的帖子

你條公務員,政府個個月定時定侯無條件出粮俾你,
唔洗做又可以上黎噏風濕,你就好啦!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 04:40
回復 老細的帖子

方唔方便話我知你每月嘅綜援加生果金加傷殘津貼有幾錢?
怕醜嘅話細細聲講我唔介意架!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 04:50
回復 老細的帖子

你份人真醒重扺得諗,又識和諧又知飲花酒咁,飲花酒大鑼大鼓點夠呀,
上你屋企飲花酒有你熱情款待,又花生又蕃薯又益力多咁咁客氣,重有鷄叫添,
啱哂我呢d鷄精玩又幫到你呢位龜公,係辛苦咗你老婆啫,我打算再上你屋企叫鷄會燒埋炮仗添!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 04:54
回復 老細的帖子

話時話你同你大佬君臨天下為乜拆伙啫?
係响呢度溝唔到女爭女定只有你地分傷殘津貼同綜援分唔匀?
真係好難捉摸。

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 05:03
回復 老細的帖子

睇你充滿自信個樣又有紋身但轉頭又話貼紙,
係咪精神分裂? 係咪因你無童年所至?

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 05:05
回復 老細的帖子

再睇你充滿自信個樣一d都以病但又奇奇怪怪話我無聊要陪我玩,
明明就係自己9流流揾搞作,你強迫症呀!死基佬。

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 05:12
回復 老細的帖子

做龜公做得你一身性病,分分鐘起氣勢滴,賴咗又唔知,
又精神分裂又強迫病又思覺失調...可悲!我估係你報應!

作者: 老細    時間: 2014-6-13 07:19
作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:40
回復 oooooo 的帖子

善心公務員...條變色龍送俾小童群益會啦!
賣出街d錢咁濕碎,政府俾咁多錢你,我諗你都唔至在...

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:41
回復 老細的帖子

君臨天下偷龜,你就偷變色龍,小心交收放蛇俾人拉,
縱有一身公仔都無用,你去紋多對翼啦!好似姨媽巾咁可能飛得走架!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:42
回復 老細的帖子

又唔夠你厚面皮去攞綜援,
又唔夠你好彩係傷殘人士,
揾朝唔得晚都無計啦!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:43
回復 老細的帖子

你做乜係都迴避政府俾幾多綜援同傷殘津貼啫!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:44
回復 老細的帖子

無你呢種龜公又何來會有鷄虫

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:44
回復 老細的帖子

你做龜公同政府申報返喎,拉左去受就算你係君臨天下個細佬都幫唔到你!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:46

回復 老細的帖子

你衝著我而來,我冲你落厠所去!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:48
回復 老細的帖子

你唔鐘意人話你d紋身你就咪L紋啦,又怕痕又怕痛又怕俾人講,醒小小啦!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:52
回復 老細的帖子

明知道你自己個滴漏系統係壞無可壞就快d切咗佢啦,
你唔會無知到以為可以自動會脫落嘛!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 16:55
回復 老細的帖子

明知你d係屎怱公仔,你重成日提,重細咩!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:02
回復 老細的帖子

所以話,你做龜公貢獻多,
幫到鷄虫又幫到你老婆!你就威啦!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:05
回復 老細的帖子

乜你知食軟飯折墮,你重攞你個老婆出黎擺,小心報應喎!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:07
回復 老細的帖子

你兩公婆d生意頭腦就一絕啦,
老婆自願擺,老公幫手哎,連睇自己都擸埋!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:09
回復 老細的帖子

你老婆做得好enjoy 咁喎,你檢討下啦!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:14
回復 老細的帖子

你老婆養你,你就對佢好d啦!
新底褲都唔肯買俾你老婆,揾食架生呀!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:17
回復 老細的帖子

乜話,該猥囉!!乜你衰到同君臨天下去偷底褲俾你老婆著...你有無人性架!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:20
回復 老細的帖子

你老婆含周如苦咁養你,你就偷d2手底褲俾佢,好唔衛生啫,
你條白痴記得唔好再偷男裝,要偷女裝呀!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:25
回復 老細的帖子

今日覆得慢咗唔以你喎,係咪你老婆爆你d家醜,
你家下忙住打老婆?你慢慢打...
我唔會話俾人知架

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:26
回復 老細的帖子

你今日好醜怪喎

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:28
回復 老細的帖子

打老婆打到封版...好肉酸!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:31
回復 老細的帖子

哎喲~追唔切潛咗?
襯你個名喎,又老老又細條!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:34
回復 老細的帖子

i am so sorry~~
做人唔可以不盡不實,唔得講漏野。
再sorry喎,
你又滴又漏野至啱!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:36
回復 老細的帖子

提下你先,你下面咁情況...
醫咗都唔見有起息,你記住出街鴨片喎...

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:40
回復 老細的帖子

哎~可能今日未柯屎,成日講小句...
喂!龜公,你出唔出街都要鴨片,要麻煩你老婆抹,

招呼唔到我,你無收入無屎食無精力多飲...

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:44
回復 老細的帖子

噓,講事實就係跟你講唔用腦,唔怪得新聞都不盡不實啦!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:44
回復 老細的帖子

唔係話兩句就發皮4嘛!come on,成熟d啦!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:48

回復 老細的帖子

係囉係囉!
係叔叔唔啱整喊你,又幫襯你老婆,

乖啦,唔好喊,口錫返,傻豬黎嘅,um古古,喊咗唔靚啦!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:51
回復 老細的帖子

見你咁多病痛,我俾d時間你(你應該無幾多),
你慢慢追,我去照顧下你老婆先!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 17:59
回復 老細的帖子

認親認戚,一時話君臨天下係我契哥,
一時就叫我契弟,你係咪打算公開你就係君臨天下?

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 19:16
回復 老細的帖子

你搞咩呀,你下面唔止滴漏喎,
重漏漏漏埋口下,你傳染咗d口口口口口吃俾我添!

講野清楚d啦,都唔知你噏乜七!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 19:21
回復 老細的帖子

成個帖都係送俾你唱緊你,等你有頭主有個神牌,
唔洗你孤魂野鬼咁,個個post都蕩下,你慢慢玩,
我去交龜,費九事睬你,你呢埋喊下啦!7頭!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 21:37
回復 老細的帖子

嘩!好L驚喎,開機就幾十個提醒點評,
你覺得多就有用咩?我好驚喎...

有用hair jam 有用hair jam 有用hair jam
無用hair jam 有用hair jam  好驚有用hair jam 有用hair jam 有用hair jam
無用hair jam 有用hair jam 重驚

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 21:44
回復EV-DAY的帖子

收皮啦死人妖,乜叉親近罰,刀胡朱利噏乜春,
你咪諗住溝我,我唔會受架!多情自古空餘恨!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 21:49
回復 老細的帖子

入呢個帖嘅人根本就無乜,你留d水蛇春都唔知做乜!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 21:52
回復 老細的帖子

你估我讚你梳頭咩,我話你同個廣告一樣咁煩膠咋...

辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食!
辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食! 辣辣壽司邊個食,你唔食你要食2個2個一齊食!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 21:55
回復 老細的帖子

其實你有無腦架?你有無諗過我一句都無睇過!
大夫話,一邊行返屋企一邊講病情!

作者: oooooo    時間: 2014-6-13 22:02
回復 老細的帖子

我又交龜,你自便!

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://www.hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2