香港龜友論壇

樓主: 緣起緣滅
打印 上一主題 下一主題

澄清我同西人ip一樣事宜!求版主進入

關閉 [複製鏈接]
出黎先講啦!網絡英雄
回復

回復 yukashing 的帖子

邊個係吹水仔都未知  慢慢係網路世界做你地既大哥啦 總知 我就係我 佢就係佢 信唔信由你地 講就講得好清楚 無人要求過要你地信 只係唔想你地做人當賊扮姐
回復

西人 發表於 2011-10-28 18:04
回復 yukashing 的帖子

邊個係吹水仔都未知  慢慢係網路世界做你地既大哥啦 總知 我就係我 佢就係佢 信唔 ...

你講嘢無point叫人信

我覺得你根本就系賊,系度扮好人
回復

~JAY~ 發表於 2011-10-28 18:01
出黎先講啦!網絡英雄

你膠少陣啦,叫真人,我仲以為系d on9 game先會有d小學雞打輸叫人出來打真人

估唔到論壇都有
回復

我而家唔係話打你…叫你出黎上電信公司對質…如果証明佢地兩個唔係同一個人你係到開post同緣起緣滅講聲對唔住…如果佢地係同一個人我就係到開post同你講對唔住
回復

~JAY~ 發表於 2011-10-28 18:29
我而家唔係話打你…叫你出黎上電信公司對質…如果証明佢地兩個唔係同一個人你係到開post同緣起緣滅講聲對唔 ...

1. 你講我就信?

2. 我已經提供足夠證據證明,ip系唯一的。

同你去咩對質我覺得更加系無聊,首先電信公司做咩要提供當晚的ip address的資料比你,就算系警察都要申請先可以查呢d嘢

如果你話只系問下d所謂客戶服務 ip address會唔會重複,你認為個所謂客戶服務會專業得過所有的IT網站?

你叫我去對質,根本上你就系想轉移視線,之後你係咪想話 『無膽就無膽』???
回復

你點講都得啦!去做律師啦你!
回復

~JAY~ 發表於 2011-10-28 18:40
你點講都得啦!去做律師啦你!

你先答咗我,系咪我去,電信公司就會搵人抄當晚用過此ip address的人的資料比你?
回復

係問同一時間會唔會兩個唔識ge人可以撞埋同一個ip
回復

唉 件事根本沒完沒了 我冇本事證明唔係我 本身電腦唔在行 唯有揾返個台問
而那位服務只 的而且確係咁答我
只有一句 信就信 唔信就唔信
我唔係係到揾食 你地唔信我 我唔會冇飯開
另外 多謝jay兄既信任 雪中送炭 不過算喇
你再撐我 我驚會連累埋你 我深明被連累以及一沉百踩既感覺
你隨時被歸納為同黨 算啦 人地點睇我控制唔到亦已經不在乎
多謝你既支持 巴打
回復

算喇算喇 唔好再嘈落去 但我敢發誓我絕非分身
就如有人話一定唯一 我唔反對 亦唔認同 因為我電腦知識有限
但我真係唔知點解會一樣?總知我冇做過 我打死都唔會認
信我既人 反對我既人都好 件事告一段落 信我既 多謝你們
唔信既 隨便你們 !我而家唔求你地信任 你地唔信我 反正唔會影響我既生活
唔好再爭抝落去 我諗通了 過左自己就算 其他人點睇 小弟不在乎
在此謝過各位關注 我唔會再上呢個壇 件事可以完結
但鄭重聲明 我退出並唔係我有做過 真心係朋友既 我在此壇都識到幾位
得閒出㴝飲茶吹龜經 網上人唔信唔緊要 朋友明白便可
回復

小弟懇請板主將此帖刪除或禁止回覆
再爭論下去只變罵戰 令事件升溫
如果可以的話 我唔介意ban埋我帳號同埋ip
免得有人又話我用分身搞事
再見各位!事情正式告一段落
回復

有人要求封帖
回復

緣起緣滅 發表於 2011-10-28 19:59
小弟懇請板主將此帖刪除或禁止回覆
再爭論下去只變罵戰 令事件升溫
如果可以的話 我唔介意ban埋我帳號同埋i ...

共搜索到55名符合條件的會員!!
回復