香港龜友論壇

樓主: 地獄火
打印 上一主題 下一主題

好窮,有冇人借 $$ 比我 ar(18禁)(家長指引系列)

地獄火 發表於 2014-7-27 19:00
但今次佢肯認有好多新舊分身
話哂佢曾經傾慕過妳,妳應該要相信下佢,佢分身話係女,我都冇否定佢 ...

哈哈!見到你條傻狗真係唔知好笑定好嬲?真係可愛又趣致,我仲以為你條傻狗好醒潻添?原來又係猪頭炳一個,淨係識得揾你主人我,又揾唔到個度好笑?見你無乃乃同人駡戰真係唔知好笑定話你可愛?個位唔知C兄定C姐真係無妄之災!無乃乃比隻癲狗咬!依家我真係相信你條傻仔亦不是龜友D高層?原來段估的,分身我遲D一定開,到時開佐話你知等你揾下我呢個主人,見你咁忠心?俾個貼士你?我從來都唔用英文做名,等你條傻仔可收窄揾到我呢個主人?到時比你揾到獎勵下你條傻狗,比舊靚骨頭你損下?哈哈……
回復

君臨天下 發表於 2014-7-27 23:18
哈哈!見到你條傻狗真係唔知好笑定好嬲?真係可愛又趣致,我仲以為你條傻狗好醒潻添?原來又係猪頭炳一個 ...

原來你今日冇食我 d C ,所以你又語無倫次,5 緊要,我而家為你健康著想,即刻去痾 C ,稍等一下,新鮮 d 藥力強 d ga
回復

君臨天下 發表於 2014-7-27 23:18
哈哈!見到你條傻狗真係唔知好笑定好嬲?真係可愛又趣致,我仲以為你條傻狗好醒潻添?原來又係猪頭炳一個 ...

不如你用返呢個 account 出 post,睇下有冇龜友回你,Ar 低智慧生物教授,都係叫你光頭妹妹好 d

評分

參與人數 2威望 +5 收起 理由
龜龜ying + 3 一針見血
lishuikuen + 2 一針見血

查看全部評分

回復

回復 地獄火 的帖子

我信太陽西邊出,都唔會信佢啦。。傻的嗎
回復

地獄火 發表於 2014-7-28 00:30
原來你今日冇食我 d C ,所以你又語無倫次,5 緊要,我而家為你健康著想,即刻去痾 C ,稍等一下,新鮮 d ...

哈哈!講食屎緊係留返比你D咁忠心既食屎狗食啦!講低等冇智慧生物真係冇人及你你贏哂,求其揾個又話係我分身,跟住又同人對駡,醜態盡現,真係你認第二冇人敢認第一,低等冇智慧既食屎狗生物!非你莫屬,小弟真係冇咁多時間同D低等動物吹,我依家上機去沙巴,下星期再同你隻低等生物再吹過,唔記得捉醒你隻低智慧食屎狗,記得去報警話我取綜援又去遊阜呀,哈哈!見你咁忠心成日揾我呢個主人就提提你,我會食多D好野痾出呢比你呢隻咁忠心既食屎狗食,唔好話我呢個主人對你唔好!哈哈!

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
Nicole1010 + 1 一針見血

查看全部評分

回復

龜龜ying 發表於 2014-7-28 11:59
回復 地獄火 的帖子

我信太陽西邊出,都唔會信佢啦。。傻的嗎

佢真係人間極品,罕有野 lai,要留係度獻世,最重要佢係一個非常好既負面教材
回復

君臨天下 發表於 2014-7-28 13:19
哈哈!講食屎緊係留返比你D咁忠心既食屎狗食啦!講低等冇智慧生物真係冇人及你你贏哂,求其揾個又話係我分 ...

首先我要確認一下你呢個 account 係男定女,係忽男忽女丫,抑或係太監閹人
你就好 la,有得去沙巴,不過咁 wor,我 g 好多果 d 人要受既話去邊度旅遊,多數係去壁屋度受,我睇你呢次去沙巴係假,去做社會服務令先真,上次你偷龜單野真係判得你輕
5 好以為你話係就係,5 係就 5 係,D accounts 係 5 係你洗 L 你講比我 g ar,你估我係你咁低智慧 ga,我而家去痾 C ,食埋先至幻想上機 la
回復

回復 地獄火 的帖子

冇錯,我從未識過一個可以咁厚顏無恥既人(認真)。
唔知佢點做到@.@"

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
地獄火 + 3 原創內容

查看全部評分

回復

龜龜ying 發表於 2014-7-28 14:56
回復 地獄火 的帖子

冇錯,我從未識過一個可以咁厚顏無恥既人(認真)。

好簡單,你用 ironman 做頭像,面皮即刻厚 ga la
呢種人教我學會咩叫做死撐,都好 ga,起碼係佢身上都有野學
回復

粤西地区最大的龟鳖交易平台:http://www.guibaba.com/(免费提供为商家,买家,供应或求购,等信息服务交流平台
回復

回復 地獄火 的帖子

真係導彈都打唔入呀厚到。。
學死撐有咩用,好學唔學,抵打
回復

龜龜ying 發表於 2014-7-28 16:16
回復 地獄火 的帖子

真係導彈都打唔入呀厚到。。

去做社會服務令變左去沙巴,真係病得好嚴重,佢 d 大話越 lai 越好笑
回復

回復 地獄火 的帖子

你誤會左啦o_O!可能佢細路比人搞大左,佢帶埋個細路著草去大陸當自己去遊阜姐╮(╯▽╰)╭!
回復

回復 地獄火 的帖子

■辯稱「錯手」偷了一隻值10萬元名龜的綜援漢賴耀君。
 香港文匯報訊(記者 杜法祖)綜援漢辯稱為替愛龜添伴,在水族館「錯手」偷取一隻市值近10萬元的烏龜,惟他將烏龜轉手時被捕。
 被告賴耀君(43歲)昨於觀塘裁判法院承認盜竊罪,案件押後至2月8日,待取背景和社會服務令報告後判刑,准以1千元保釋。
稱為愛龜添伴 另店轉手被捕
 控罪指,被告於今年1月15日在旺角通菜街一間水族館內,偷取一隻價值9.8萬元的蘇卡達象龜。案情指,店員當日發現一隻鎖於膠盒內的蘇卡達象龜不翼而飛,遂報警調查,並將事件通知行家。2日後,被告到另一間水族店企圖出售該龜,店員發覺是行家被偷走同類烏龜,報警將被告拘捕。被告在警誡下承認因一時貪心而偷龜,但不知烏龜價值。
 被告又稱,他原飼養一隻烏龜,當時欲出售偷來的烏龜,再用所得金錢購入新龜,並強調自己並不知道該烏龜的真正價值,惟裁判官即時提出質疑,指被告身為養龜一族,無理由不知道烏龜的價值。
連個官都質疑佢啦!佢講大話本來就係慣犯黎架啦╮(╯▽╰)╭!

評分

地獄火 + 3 熱心幫助

查看全部評分

回復

回復 地獄火 的帖子

(明報) 2011年02月09日

【明報專訊】無業漢於旺角「金魚街」盜去只長3吋、價值達9.8萬元的小白化蘇卡達象龜,昨在觀塘法院被判160小時社會服務令。裁判官表示,若判處被告即時監禁不單懲罰他一個,更會令他家人頓失所依,尤其是只有兩個月大的女嬰,故給予他「最後機會」。

有盜竊案底 官予機會不判囚

背景報告透露被告賴耀君(43歲)於1996年曾有盜竊案底,妻子表示他是盡責父親及丈夫,在家中盡心照顧4名年幼女兒;教會牧師亦指被告只是一時貪心犯案,事後已向他坦誠懺悔。裁判官蘇惠德指被告坦白認罪,雖然證據顯示他知悉小龜是值錢之物,但考慮到上述因素,決定給予機會,並警告若再犯,法庭定必將他判囚。

鄰舖放售圖利 店員報警

案情透露,位於通菜街的「長實水族」放有售價9.8萬元的蘇卡達象龜,女店員於1月15日上午11時許,發現原鎖在透明膠箱內的小龜及放在一旁的鎖匙不翼而飛,相信有人盜走小龜。女店員報警後將事件知會鄰近店舖。兩天後晚上,被告現身於「金魚街」另一店舖,將小龜放售圖利,店員立即通知「長實」及報警。

【案件編號︰KTCC496/10】

生女真係有著數架,我又唔明一個靠食軟飯既人有乜野咁直得依靠同點樣係個好丈夫囉╮(╯▽╰)╭

評分

地獄火 + 3 一針見血

查看全部評分

回復

回復 地獄火 的帖子

做社會服務令變左去沙巴。。
坐監咪可以話自己去深造?

評分

地獄火 + 3 熱心幫助

查看全部評分

回復

lishuikuen 發表於 2014-7-29 00:02
回復 地獄火 的帖子

你誤會左啦o_O!可能佢細路比人搞大左,佢帶埋個細路著草去大陸當自己去遊阜姐╮(╯▽ ...

佢話上機果日,我仲見到佢個分身 online,咁快到沙巴仲有免費 wifi 用,厲害厲害
回復

龜龜ying 發表於 2014-7-29 12:51
回復 地獄火 的帖子

做社會服務令變左去沙巴。。

何止深造 ar,直頭話自己環遊世界,佢再加句告我呃納稅人 $ 去環遊世界 Tim Ar 笨,幾 L 囂 ar
呢條偷龜光頭賊真係巴 L 閉
回復

lishuikuen 發表於 2014-7-29 00:36
回復 地獄火 的帖子

■辯稱「錯手」偷了一隻值10萬元名龜的綜援漢賴耀君。

講大話講到佢自己都以為係真
回復

lishuikuen 發表於 2014-7-29 00:44
回復 地獄火 的帖子

我好懷念妳 post 過果張大眼光頭妹妹相,可 5 可以 post 係度比我占養下
回復