香港龜友論壇

樓主: wel524
打印 上一主題 下一主題

(勁猜)(阿蠢豆豆)扭擰為食篇

樓主
回復 wel524 的帖子

"太陽"出來了 , d龜都活躍d~~
ching真大膽真接用手餵龜 , 不如試下餵我d龜ar(手指都食埋=__=")
蠢豆食左
回復

沙發

係度hea都吾去買盞燈=__=
我d龜都未見識過咩係真正草地
回復

板凳

何況我俾最細果隻咬過 , 一D都唔覺痛<<<<< 你都識話最細啦 , 試下最大
下次你出黎龜友聚, 俾你試下餵佢<<<<< 你快d谷大佢 , 等我下次拎黎整龜0膏 , xdd
佢好鬼醒識睇手<<<<< 我吾敢試水龜識吾識睇手 , 陸龜我敢 , 不過係吾識睇手既 , 仲好痛下=___+"
回復

地板

我記得~就係話你過左咁多日先去買
所以好想帶佢地去睇下 下次你都一齊啦<<<<< 帶住d龜"答"車好吾方便
陸龜就唔好啦, 驚陸龜會食草<<<<< 係ar , 陸龜超超超餵食,,,,,,,,,,,,
回復

最大果隻草, 黑仔唔睬我隻手ga==!!<<<<<佢當你係隱型 , xd
有現成都唔用<<<<< 我諗草龜會好味d , xd
回復

你平日一定對佢地好衰<<<<< 超好先岩
回復

今日隻阿四先响度唔知跳咩舞 <<<<< 其實佢係咪想出黎咬你
O卡O卡聲絕對吾係享受LoL=_+
你咪享受下被人注目既一刻(唔好當D人怒啤你), <<<<< 吾洗啦 , 平時做野已經夠曬注目啦 , 不需更多 , xdd (亦當然吾係怒啤, xd)
不過你咁辛苦帶佢地出去, D龜真係會識笑, 你見過就知<<<<< 見過ar , 有時上天台放佢地周圍走 , 佢地個樣特別寸咁既
絕對堅~無吹水<<<<< 你成日吹水架?
回復

佢好奇怪, 只係認人面<<<<< 咁叻仔 , 識得認人面(你吾係整容失敗咩?) ,  我d 只係認肚腩 , 岩岩個缸係放係肚腩既高度
咁第日既黑仔女, 白板仔俾你養大左咪凍過水 <<<<< 我一定會養到佢肥肥白白"先"既
回復

吾知呢,識你吾耐,,,咁寫份長細報告,聽日交
回復

吾得丫,如果放高d既我就換吾到水架啦,個缸都好似十八吋高……
正衰仔<<<<<我咩都冇講到,ha
回復

手無搏雞之力ar ching~
回復

咁細張都比你睇到
不呢張相係2年前了 , 仲未踏入2字 宜加外乾中乾 , xdd
回復

我用手寫板的
見到咪覺lo , xdd

ORZ  發表於 2012-6-13 02:08
回復